Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Stop farı su alma problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Stop farı su alma problemi

Genelde ön farlar için forumda şikayetler dile getirilmiş ancak bende sol arka stopta su alma problemi baş gösterdi. Konu ile ilgili tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını beklerim...
    1.6 T - COSMO - DVD 800

Su giren yeri gözle görebiliyorsanız Japon ile yapıştırın uzun bir süre size sorun çıkarmaz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Maalesef görünmüyor. Arka sis farının olduğu içerden bağımsız bölümde su birikmiş. Kırık çatlak hiç birşey yok. Ben de komple söktüm farı. Fön makinası ile güzelce kuruttum , yerine taktım. Tekrar dolarsa değiştiririm herhalde...
      1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

İçine silika maddelerden koyun. ayakkabı kutularından filan çıkıyordu bunlar.
        1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
        2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
        3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
        4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
        5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
        6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

benim arka stop da bagaja bir şeyler koyarken kırılmış kenardan. su alıyor, silikon ile düzeltmeyi düşünüyorum. Ufacık yer için değiştirmeye değmez.
          Fikrin kadar varsın!

Yorum

Aynı durum bende mevcuttu. Yıkamadan ve yoğun yağmurdan sonra stoplar su almakta/buhar yapmaktaydı. Çözüm: stopları güzelce sökülecek ve iç plastik ile stop camının birleşme noktalarına güzelce şeffaf silikon sıkılacak. Kurutup takılacak. Kesin çözüm.

Resimleri vardı, eklerim konuya. Kolay gelsin.

Yorum

Ne yapsam da kış aylarında su alma problemini çözemedim , sonunda yenisi alacağım mecburen. Yanlız Almanya , Çekya gibi yerlerde çok güzel ledli stoplar satıyorlar , bizde bunu satan yere rastlamadım , herhangi bir bilgisi olan var mı acaba?
              1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Bi ara sahibinden.comda vardı nedense kayboldu sonradan ledli stoplar
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Odak Dynamics de birkaç yıl önce uygulamış bir İnsignia'da...
                  1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Aşırı yağmurlardan sonra bende sağ arka stop lambasında aynı sorunu yaşadım. Geri vitesin olduğu beyaz kısım hafif buhar yapıyor. Eğer havalar biraz kuru giderse yok oluyor, içinde su felan birikmiyor o yüzden pek kafaya takmadım.

Yorum

İşleniyor...
                    X