Bugün ankara opal servise uğradım ve android auto artık intelilinkte mevcut (ayarlar kısmında görünüyor). Konu uzun diye haberi olmaya zaten biz de var diyen arkadaşlara özet geçiyorum. 2016 mayıs mı haziran mı ne öncesi üretilen insigniaların intelilinkinde android auto desteği yoktu. Artık var. Servise gidip yazılım güncellemeniz yeterli. İlk başta şase no ile vakıldığında görünmüyordu ama intelilink ile ilgili bir güncelleme varmış onu istiyorum dedim. Denediler sağolsunlar (motor şase nodan sorgulayınca çıkmıyor), usta ile beraber baktık oldu. Şuan bilfiil aktif olarak kullanıyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Android auto
Collapse
X
-
Android auto
Bugün ankara opal servise uğradım ve android auto artık intelilinkte mevcut (ayarlar kısmında görünüyor). Konu uzun diye haberi olmaya zaten biz de var diyen arkadaşlara özet geçiyorum. 2016 mayıs mı haziran mı ne öncesi üretilen insigniaların intelilinkinde android auto desteği yoktu. Artık var. Servise gidip yazılım güncellemeniz yeterli. İlk başta şase no ile vakıldığında görünmüyordu ama intelilink ile ilgili bir güncelleme varmış onu istiyorum dedim. Denediler sağolsunlar (motor şase nodan sorgulayınca çıkmıyor), usta ile beraber baktık oldu. Şuan bilfiil aktif olarak kullanıyorum.2016 beyaz 1.6 cdti cosmo, siena perfore bej deri spor koltuk opsiyonluEtiketler: Hiçbiri
-
Demekki görünmesede isteyince yapılabiliyormuş eğer sistem kabul ediyorsa. Zaten çağrınında dediği gibi yazılım sistem tarafından farkedilince güncelleme gerçekleşiyor. Adım gibi emindim olacağına defalarca ilgili konuda söyledim. Artık güncellemeyi yaptırmak kaldı.Son düzenleme: selcuktuncer; 21.03.2017, 23:36.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
-
Arkadaşlar 100 tl ücret karşılığı Android Auto uygulama güncellemesini yüklettim...Aracım 2015 1.6 dizel sport...İşlem odak opelde yapıldı...Burdan Çağrı beye çok teşekkür ediyorum...Aracıma güncelleme çıkmadığı için ücretli yaptım...Güncellemeniz varsa ücretsiz yapılıyor zaten....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: different View Post
Uzun sürüyormuş. Android auto dışında herhangi bir fark var mı? Benim araçta android auto var ama şasi no dan güncelleme olduğu görünüyor. Eğer sadece android auto içinse güncelleme hiç gitmeyeyim.2016 beyaz 1.6 cdti cosmo, siena perfore bej deri spor koltuk opsiyonlu
Yorum
-
Merhaba. Bugün Eskişehir Alpata servis danışmanı ile görüştüm, şasi numarasına göre sıraya koyduklarını ve müşteri hizmetlerinden beni arayıp randevu vereceklerini söylediler. Tabii benim şasi numarasının uyumlu olup olmadığını bilmiyorum, haber bekleyeceğiz bakalım..2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo Otomatik
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View PostMerhaba ben Avusturyda sordum kesinlikle guncelleme yol dediler 2014 sport torer bu guncelleme 2014 icinde gecerlimi ?insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
Yorum