Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Android auto

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Android auto

Bugün ankara opal servise uğradım ve android auto artık intelilinkte mevcut (ayarlar kısmında görünüyor). Konu uzun diye haberi olmaya zaten biz de var diyen arkadaşlara özet geçiyorum. 2016 mayıs mı haziran mı ne öncesi üretilen insigniaların intelilinkinde android auto desteği yoktu. Artık var. Servise gidip yazılım güncellemeniz yeterli. İlk başta şase no ile vakıldığında görünmüyordu ama intelilink ile ilgili bir güncelleme varmış onu istiyorum dedim. Denediler sağolsunlar (motor şase nodan sorgulayınca çıkmıyor), usta ile beraber baktık oldu. Şuan bilfiil aktif olarak kullanıyorum.
    2016 beyaz 1.6 cdti cosmo, siena perfore bej deri spor koltuk opsiyonlu

2013 Eylül de bu kapsama giriyor mu acaba?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Demekki görünmesede isteyince yapılabiliyormuş eğer sistem kabul ediyorsa. Zaten çağrınında dediği gibi yazılım sistem tarafından farkedilince güncelleme gerçekleşiyor. Adım gibi emindim olacağına defalarca ilgili konuda söyledim. Artık güncellemeyi yaptırmak kaldı.
      Son düzenleme: selcuktuncer; 21.03.2017, 23:36.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hayırlı olsun. Ne kadar sürdü serviste işlem ?
        1.6 CDTI Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: different View Post
          Hayırlı olsun. Ne kadar sürdü serviste işlem ?
          teşekkürler.
          1,5-2 saat kadar sürdü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mctb View Post

teşekkürler.
            1,5-2 saat kadar sürdü
            Uzun sürüyormuş. Android auto dışında herhangi bir fark var mı? Benim araçta android auto var ama şasi no dan güncelleme olduğu görünüyor. Eğer sadece android auto içinse güncelleme hiç gitmeyeyim.
            1.6 CDTI Sport

Yorum

Arkadaşlar 100 tl ücret karşılığı Android Auto uygulama güncellemesini yüklettim...Aracım 2015 1.6 dizel sport...İşlem odak opelde yapıldı...Burdan Çağrı beye çok teşekkür ediyorum...Aracıma güncelleme çıkmadığı için ücretli yaptım...Güncellemeniz varsa ücretsiz yapılıyor zaten....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: different View Post

Uzun sürüyormuş. Android auto dışında herhangi bir fark var mı? Benim araçta android auto var ama şasi no dan güncelleme olduğu görünüyor. Eğer sadece android auto içinse güncelleme hiç gitmeyeyim.
                Sesli komutla ilgili bir iki değişiklik var gibi

Yorum

Merhaba. Bugün Eskişehir Alpata servis danışmanı ile görüştüm, şasi numarasına göre sıraya koyduklarını ve müşteri hizmetlerinden beni arayıp randevu vereceklerini söylediler. Tabii benim şasi numarasının uyumlu olup olmadığını bilmiyorum, haber bekleyeceğiz bakalım..
                  2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo Otomatik

Yorum

Merhaba ben Avusturyda sordum kesinlikle guncelleme yol dediler 2014 sport torer bu guncelleme 2014 icinde gecerlimi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post
                      Merhaba ben Avusturyda sordum kesinlikle guncelleme yol dediler 2014 sport torer bu guncelleme 2014 icinde gecerlimi ?
                      Maalesef 2015 Ağustos öncesi üretimlerin multimedya beyni farklı o yüzden yapılmıyor güncelleme.
                      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79 View Post

Maalesef 2015 Ağustos öncesi üretimlerin multimedya beyni farklı o yüzden yapılmıyor güncelleme.
                        Tüh keske olsaydi . Olsun yinede tesekkürler .

Yorum

Benim araçta anndroid auto olmasına rağmen servis aksiyonu görünüyordu. Bugün gittim yaptırdım güncelleyi belki android autodan farklı yeni birşeyler vardır diye. Herhangi bir değişiklik farketmedim.
                          1.6 CDTI Sport

Yorum

İşleniyor...
                          X