Merhaba Insigniateam Ailesi. Benim Problemim 2014 2.0 140 ps insignia nin gaza sertte bassam yumusakta bassam yavas yavas acilmaya basliyor ve 180 den sonra baya uzun bir mesafe olmasi gerekiyorki 190 200 görsün . Normalde ruhsatta yazili olan süratten 10-15 km da fazla gitmesi lazim ruhsatta yazan sakincali olmayan arabanin rahatlikla ulastigi hiz yani 200 kaldiki 10 15 daha gitmesi lazim yani 210 215 görmesi lazim . Hiz tutkunu deilim fakat bu son hiza cok uzun mesafede ulasmasi yani cok yavas yavas acilmasinin nedeni nedir . Eski arabam 1.5 82 ps megane 2 di o pies ve moruna göre hakkini veriyordu hatta diyebilirimki insignia ile 180 hemen hemen ayni zamanda ulasiyordu problem nedir . Araba servis bakimli sogukken turbodan bir hafif islik sesi geliyor ama isininca kesiliyor bunuda ekliyeyim . Tesekkürler yorumlariniz icin .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2.0 140 Ps Ecoflex Permans Neden Vasat
Collapse
X
-
Muhtemelen 205 km/h da kesici vardır. Dizel motorlar kalkışlarda, tork sayesinde öne atılır, asfaltı asılır ileri atılmak için. Aracın ağırlığı, aktarma organlarından doğan kayıp, yol durumu vs. sebebler derken son hıza daha geç ulaşılıyor.
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur K View PostMuhtemelen 205 km/h da kesici vardır. Dizel motorlar kalkışlarda, tork sayesinde öne atılır, asfaltı asılır ileri atılmak için. Aracın ağırlığı, aktarma organlarından doğan kayıp, yol durumu vs. sebebler derken son hıza daha geç ulaşılıyor.
Yorum
-
SprintBoosterin bir zararı olmaz
Yazılım işinde ise yazılımı yapan kişinin işinin ehli olması şart birde sürekli dip gaz yapmazsanız uzun yıllar sıkıntısız devam edersiniz
Yazılım aracı normlarının üstünde kullandığı için bazı ekipmanların ömrü kısalır.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostSprintBoosterin bir zararı olmaz
Yazılım işinde ise yazılımı yapan kişinin işinin ehli olması şart birde sürekli dip gaz yapmazsanız uzun yıllar sıkıntısız devam edersiniz
Yazılım aracı normlarının üstünde kullandığı için bazı ekipmanların ömrü kısalır.
Sprint boster nasil bir sistemdir nasil calisir fiyati nedir ?
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View PostBu sistemi uygularsam son hizda ve hantallikta bir degisme olur mu ? Nerede uygulatilabilir internetten alsak kendimizde yapabilirmiyiz ?
Odak Dynamicten alabilirsiniz Çağrı ile irtibata geçin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Kemal hocam merhaba,
öncelikle aracınızda bir problem var mı ona baktırın, araçta sorun yoksa pedal ile aynı fiyata yazılım yaptırın. Türkiyeye geldiğinizde yaptırabilirsiniz, oralarda nasıl bu işler bilemiyorum. Ben pedaldan önce yazılım öneririm. güç artışı olur. yakıtınız sakin kullanımda düşer.Fikrin kadar varsın!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mr.big View PostKemal hocam merhaba,
öncelikle aracınızda bir problem var mı ona baktırın, araçta sorun yoksa pedal ile aynı fiyata yazılım yaptırın. Türkiyeye geldiğinizde yaptırabilirsiniz, oralarda nasıl bu işler bilemiyorum. Ben pedaldan önce yazılım öneririm. güç artışı olur. yakıtınız sakin kullanımda düşer.
Yorum
-
Sprint booster denemenizi tavsiye ederim.Hantallığı kaldırması için çok güzel cihaz.Yazılım olayı ise sizin önceliğinize göre karar vereceğiniz bir husus.Benim için dur kalktaki hantallık gerçekten sinir bozucu idi ve sb alarak sorunumu çözdüm.2.Aracım İnsigniayı ailemle beraber kullandığım için yüksek hızlarda da kullanmıyorum.Gerekte görmedim yazılıma.İhtiyaç olsa Fatih Hocam yaptırırdı. Bu bile bana yeterli done sağlıyor."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75 View PostSprint booster denemenizi tavsiye ederim.Hantallığı kaldırması için çok güzel cihaz.Yazılım olayı ise sizin önceliğinize göre karar vereceğiniz bir husus.Benim için dur kalktaki hantallık gerçekten sinir bozucu idi ve sb alarak sorunumu çözdüm.2.Aracım İnsigniayı ailemle beraber kullandığım için yüksek hızlarda da kullanmıyorum.Gerekte görmedim yazılıma.İhtiyaç olsa Fatih Hocam yaptırırdı. Bu bile bana yeterli done sağlıyor.Son düzenleme: kemal6190; 18.03.2017, 08:42.
Yorum
Yorum