Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 140 Ps Ecoflex Permans Neden Vasat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2.0 140 Ps Ecoflex Permans Neden Vasat

Merhaba Insigniateam Ailesi. Benim Problemim 2014 2.0 140 ps insignia nin gaza sertte bassam yumusakta bassam yavas yavas acilmaya basliyor ve 180 den sonra baya uzun bir mesafe olmasi gerekiyorki 190 200 görsün . Normalde ruhsatta yazili olan süratten 10-15 km da fazla gitmesi lazim ruhsatta yazan sakincali olmayan arabanin rahatlikla ulastigi hiz yani 200 kaldiki 10 15 daha gitmesi lazim yani 210 215 görmesi lazim . Hiz tutkunu deilim fakat bu son hiza cok uzun mesafede ulasmasi yani cok yavas yavas acilmasinin nedeni nedir . Eski arabam 1.5 82 ps megane 2 di o pies ve moruna göre hakkini veriyordu hatta diyebilirimki insignia ile 180 hemen hemen ayni zamanda ulasiyordu problem nedir . Araba servis bakimli sogukken turbodan bir hafif islik sesi geliyor ama isininca kesiliyor bunuda ekliyeyim . Tesekkürler yorumlariniz icin .

Muhtemelen 205 km/h da kesici vardır. Dizel motorlar kalkışlarda, tork sayesinde öne atılır, asfaltı asılır ileri atılmak için. Aracın ağırlığı, aktarma organlarından doğan kayıp, yol durumu vs. sebebler derken son hıza daha geç ulaşılıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
      Muhtemelen 205 km/h da kesici vardır. Dizel motorlar kalkışlarda, tork sayesinde öne atılır, asfaltı asılır ileri atılmak için. Aracın ağırlığı, aktarma organlarından doğan kayıp, yol durumu vs. sebebler derken son hıza daha geç ulaşılıyor.
      Yol durumu harika ayni yolda baska arabalarlada sürüs yaptim . Gaza ilk bastigimda gec tepki vermesi beni sogutuyor oyüzden hic sevmedigim ve istemedigim yazilim atma olayini düsünmüyor degilim . Saglam vir yazilim bulursam.

Yorum

Araca Sprint Booster takın daha verimli olacaktır

Yazılımla bu araçlarda 240-250 görenler vardı.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
          Araca Sprint Booster takın daha verimli olacaktır

Yazılımla bu araçlarda 240-250 görenler vardı.
          Uzun vadede yazilim yada sizin dediginiz sistemin bir zarari olmaz mi ?

Yorum

SprintBoosterin bir zararı olmaz

Yazılım işinde ise yazılımı yapan kişinin işinin ehli olması şart birde sürekli dip gaz yapmazsanız uzun yıllar sıkıntısız devam edersiniz

Yazılım aracı normlarının üstünde kullandığı için bazı ekipmanların ömrü kısalır.

Yorum

SprintBoosterin bir zararı olmaz

Yazılım işinde ise yazılımı yapan kişinin işinin ehli olması şart birde sürekli dip gaz yapmazsanız uzun yıllar sıkıntısız devam edersiniz

Yazılım aracı normlarının üstünde kullandığı için bazı ekipmanların ömrü kısalır.
              Tesekkür Ederim
              Sprint boster nasil bir sistemdir nasil calisir fiyati nedir ?

Yorum

Sprint Booster gaza bastığınızda bu durumun beyine iletilmesini hızlandıran bir cihaz. Gaz pedalı ile beyine giden soket arasında takılıyor. Bir kaç farklı marka mevcut. Fiyatları 800 lira civarında.

Çalışma sistemini anlatan kısa bir video;

Yorum

Bu sistemi uygularsam son hizda ve hantallikta bir degisme olur mu ? Nerede uygulatilabilir internetten alsak kendimizde yapabilirmiyiz ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post
                    Bu sistemi uygularsam son hizda ve hantallikta bir degisme olur mu ? Nerede uygulatilabilir internetten alsak kendimizde yapabilirmiyiz ?
                    Bu sistem Araca hp artışı yapmaz sadece hantallığı ortadan kaldırır

Odak Dynamicten alabilirsiniz Çağrı ile irtibata geçin

Yorum

Bu sistem Araca hp artışı yapmaz sadece hantallığı ortadan kaldırır

Odak Dynamicten alabilirsiniz Çağrı ile irtibata geçin
                      Tesekkür ederim .

Yorum

Kemal hocam merhaba,
                        öncelikle aracınızda bir problem var mı ona baktırın, araçta sorun yoksa pedal ile aynı fiyata yazılım yaptırın. Türkiyeye geldiğinizde yaptırabilirsiniz, oralarda nasıl bu işler bilemiyorum. Ben pedaldan önce yazılım öneririm. güç artışı olur. yakıtınız sakin kullanımda düşer.
                        Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post
                          Kemal hocam merhaba,
                          öncelikle aracınızda bir problem var mı ona baktırın, araçta sorun yoksa pedal ile aynı fiyata yazılım yaptırın. Türkiyeye geldiğinizde yaptırabilirsiniz, oralarda nasıl bu işler bilemiyorum. Ben pedaldan önce yazılım öneririm. güç artışı olur. yakıtınız sakin kullanımda düşer.
                          Merhaba . Yazilim bende düsünüyorum da uzun vadede turboya yada motora zarari olur diye korkuyorum acikcasi ve tabi saglam bir yer olmasi ve sirf araca özel yazilim olmasi grekiyor .

Yorum

Sprint booster denemenizi tavsiye ederim.Hantallığı kaldırması için çok güzel cihaz.Yazılım olayı ise sizin önceliğinize göre karar vereceğiniz bir husus.Benim için dur kalktaki hantallık gerçekten sinir bozucu idi ve sb alarak sorunumu çözdüm.2.Aracım İnsigniayı ailemle beraber kullandığım için yüksek hızlarda da kullanmıyorum.Gerekte görmedim yazılıma.İhtiyaç olsa Fatih Hocam yaptırırdı. Bu bile bana yeterli done sağlıyor.
                            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75 View Post
                              Sprint booster denemenizi tavsiye ederim.Hantallığı kaldırması için çok güzel cihaz.Yazılım olayı ise sizin önceliğinize göre karar vereceğiniz bir husus.Benim için dur kalktaki hantallık gerçekten sinir bozucu idi ve sb alarak sorunumu çözdüm.2.Aracım İnsigniayı ailemle beraber kullandığım için yüksek hızlarda da kullanmıyorum.Gerekte görmedim yazılıma.İhtiyaç olsa Fatih Hocam yaptırırdı. Bu bile bana yeterli done sağlıyor.
                              Merhaba cok cesitli yorumlar okudum biri cok gereksiz cihaz diyor gaz tepkileri sacma sapan diyor diyeri o paraya yazik diyor diger sitelerden okudum yorumlar kafam karisti o yüzden siz nekadardir kullaniyorsunuz araciniz tam modeli motoru ne nasil degisiklikler oldu fiyati nekadar bilgi verirseniz sevinirim birde yakitta artis veya azalma varmi ? Ben bazen ani hizlanmam gerektiginde gaza basip tepkiyi gec alinca arabadan buz gibi soguyorum .1.5 megane vardi 82 pies o bile ara ve ilk hizlanmalarda daha iyiydi . Megane 82 pies 1.5 olunca dedim ozaman 2.0 140 pies yeter bilseydim böyle olcani biturbo alirdim . Bu isi cözsem cok iyi olacak.
                              Son düzenleme: kemal6190; 18.03.2017, 08:42.

Yorum

İşleniyor...
                              X