İş yoğunluğundan dolayı foruma bile zor giriyorum bazen. Kusura bakmayın. Fırsat bulunca halletmeye çalışacağım inşaallah.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Far Aydınlatma Ayarı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia View Post
Evet, sağ far aşağıda gibi. Yalnız, farı biraz da sola çekmek gerekiyor galiba.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: wakeupkid View Postİş yoğunluğundan dolayı foruma bile zor giriyorum bazen. Kusura bakmayın. Fırsat bulunca halletmeye çalışacağım inşaallah.Son düzenleme: gezgin_insignia; 09.03.2017, 13:48.Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...
Yorum
-
Öncelikle ayarlardan config; aydınlatma ayarlarından: sağdan akan trafik seçili mi onu kontrol edin.çünkü videodaki görüntü soldan akan trafiğe ayarlanmış gibi yani sağ far daha ileri aydınlatması gerekirken sol far daha ileriyi aydınlatıyor.
Sizin aracınız makyajlı mı değil mi bilmiyorum. makyajlıda aşağı yukarı ayarı yapılan kırmızı yuvarlak içine aldığım yerin sağ 5 cm kadar altında bir alyan yuvası daha var.muhtemelen burası da sağ-sol ayarı.deneyebilirsiniz. diğer fotoğraf da makyajsız için.iki kırmızı yuvarlak içine aldığım yerlerin biri aşağı yukarı biri sağ sol ayarı olması lazım.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 2 photos.
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eto1907 View PostÖncelikle ayarlardan config; aydınlatma ayarlarından: sağdan akan trafik seçili mi onu kontrol edin.çünkü videodaki görüntü soldan akan trafiğe ayarlanmış gibi yani sağ far daha ileri aydınlatması gerekirken sol far daha ileriyi aydınlatıyor.
Sizin aracınız makyajlı mı değil mi bilmiyorum. makyajlıda aşağı yukarı ayarı yapılan kırmızı yuvarlak içine aldığım yerin sağ 5 cm kadar altında bir alyan yuvası daha var.muhtemelen burası da sağ-sol ayarı.deneyebilirsiniz. diğer fotoğraf da makyajsız için.iki kırmızı yuvarlak içine aldığım yerlerin biri aşağı yukarı biri sağ sol ayarı olması lazım.
İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkürler.Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia View Post
Ayarlara baktım. Sağdan akan trafik seçili. Aracım 2013 makyajlı kasa.1. resim benim araç için uygun olanı. Hafta sonu uğraşayım. Olmazsa daha önce yaptıkları ayarı beğenmesem de tekrar yetkili servise giderim. Aslında aydınlatma mesafesi ve kalitesinde sıkıntı yok. Fakat; İki huzmeli ışık olması ve biraz sağa bakması huylandırıyor.
İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkürler.
beyaz kafalı o da.sağa sola hareketi en iyi durvarda anlarsınız.ama bence çok da sola almayın.biraz sağ dışarı aydınlatması iyi.biraz yukarı kaldırabilirsiniz.bir de deneme yaparken hıza göre de deneme yapmak lazım.yavaş giderken çok önümü gösteriyordu benimki.biraz kaldırayım diye düşünürken baktım hızlanınca ileri aydınlatıyor.ondan dokunmadım
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Hafta sonunu beklemeden ayar yaptım. Az önce de deneme sürüşünden geldim. Yavaş giderken ışık önüme düşüyor gibiydi. Hızlanınca ileriyi çok iyi aydınlattı. Sanırım bu sefer işlem tamam.
Yardımcı olan, yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum