Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sol Ön Takimdan Gelen gicirti..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sol Ön Takimdan Gelen gicirti..

Merhaba Arkadaşlar.
    Aracim 2011 model 1.6T edition modeli yaklasik olarak 5 aydir kullaniyorum . Bugun sol ön tarafta bosta veya yavaş seyrederken gicirti hissettim. Problem balata mi kaynaklidir sizce ?

Boşa atıncamı ?
    Rölatnide duruncamı anlamadım.

Boşta ve seyrederenki gıcırdı helezonlar arasına taş girmiş olabilir. Sesi kaydederseniz anlarız.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Volkswagen marka araçlarda genellikle kasisten geçerken gelen gıcırtılar viraj denge çubuğunun lastik takozlarının sertleşmesinden dolayı oluyor.
      Belki bizim araçlarımızda da bu şekilde basit bir sıkıntı oluşuyordur.

Esneme yaparken bu gıcırtı geliyorsa bu takozların yağlanması geçici çözüm, değiştirilmesi bir süre kalıcı çözüm olabilir.
      Aracın durduğu yerde direksiyon sağ sol yapılırken gıcırdama varsa amortisör bilyelerinde sıkıntı vardır. Değiştirilmesi gerekir.
      1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
      2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
      3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
      4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
      5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
      6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

İşleniyor...
      X