Duyuru

Collapse
No announcement yet.

61.000 Insignia 2.0 Disel Yazilim Hatasi ve Güncellenmesi Icin Geri Cagiriliyor.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 61.000 Insignia 2.0 Disel Yazilim Hatasi ve Güncellenmesi Icin Geri Cagiriliyor.

61.000 Insignia(2009-2012) Yazilim hatasini düzeltmek icin geri cagiriliyor . Detaylar bu linkte üzgünüm Almancam cok iyi olmadigi icin sizi yaniltmak istemiyorum emin oldugumu düsündügüm seyleri belirteyim . 61.000 Insignia 2.0 Disel Motor Haziran ayinda geri cagirilip yarim saat süren bir yazilim güncellmesi yapilacak . Güncelleme sebebi yazilim hatasi ama ciddi bir hatadan bahsediliyor motora zarar verebilecek bir hataymis . Detaylari servisten ögreneceginizi umuyorum eger beni cagirirlarsa buraya yazarim .
    http://www.rueckrufe.net/2013/07/23/...e-werkstatten/
    Son düzenleme: kemal6190; 06.03.2017, 19:51.

2013 Haziran'da yayımlanan bir haber ne yazık ki.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
      2013 Haziran'da yayımlanan bir haber ne yazık ki.
      Dogrdur ben facebook insignia sayfasina üyeydim orada bugün paylastilar . Ama güncellemeyenlere yinede faydali olacaktir.

Yorum

Peki bu güncellemeyi o zamanlarda aramızdan yaptıran var mı? Varsa ne gibi değişiklikler oldu?
        1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
        2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
        3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
        4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
        5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
        6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Jeton yeni düşmüş galiba opele
          [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

Benim aracıma güncelleme yapılmış idi.

Ancak servislere güvenmiyorum, güncellemenin yapılıp yapılmadığını nasıl öğrenebiliriz? Gösterge tablosundan yazılım versiyonunu görebileceğimiz gizli bir tuş kombinasyonu falan var mı?

Yorum

Öyle bir tuş yok. Yine servise gidip bilgisayara bağlatarak görebilirsiniz. Zaten güncelleme varsa bilgisayar uyarı verecek, yeni yazılımı fabrikadan indirip araca yükleyecektir.

Yorum

Servis ve tamircilere bende güvenmiyorum . Genel bakima götürdün aractan fren hidroliginin degisim parasini aliyorlar hidrolik yagini degismiyorlar ayni sey filitreler icinde gecerli . Tabi her servis bir deil en iyisi kendi bakimini kendin yapmak en azindan ne koydunu ne taktigimi biliyorum icim rahat .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
                  Benim aracıma güncelleme yapılmış idi.

Ancak servislere güvenmiyorum, güncellemenin yapılıp yapılmadığını nasıl öğrenebiliriz? Gösterge tablosundan yazılım versiyonunu görebileceğimiz gizli bir tuş kombinasyonu falan var mı?
                  Bunun çözümü bir servisin yaptigini baska bir serviste güncelleme varmi diye kontrol ettirmek böylelikle bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Yorum

İşleniyor...
                  X