Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 2010 model cosmo araca makyajli kasa far olur mu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 2010 model cosmo araca makyajli kasa far olur mu ?

arkadaslar merhaba.
    2010 model insignia aracimi makyajli hale cevirecegim. Tamponlarinda cizikler vesaire var ve ben yaptirmak yerine yeni stil on arka tampon alacagim. Aracim cosmo ve afl far sistemi var ben facelift far takimi aldigimda sanirim yenilerinde afl+ olacak. Peki benim far soketleri ve far beyinleri makyajli farlarla uyumlu olacak mi yoksa tadilat mi gerekir ? Daha once bu tarz bir islem yapaniniz veya tanidiginiz var mi acaba ?
    Herkese iyi forumlar dilerim.
    ya kendine gel ya da bize gidelim...

Teknik olarak afl+ farlar çalışır mı beyin uyar mı bilmiyorum ama şekil olarak ön farlar uyumlu. Arka farları uydurmak için bagaj kapağının da değişmesi gerekiyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Değermi bilemiyorum.. kendi aracınıza yapacağınız bu kadar masraf aracınızın değerini arttırmaz.. tahminen 10bin gibi bi para tutarki buda yarım öbür gün aracı sattığınızda size geri dönmez. Size tavsiyem mevcut aracı satıp makgajlı kasa almaktır..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

değecek bir işlem olacakğını düşünmüyorum.
        hani olur da bir kaza vs olur. Zaten değiştirmeniz gerekir farları vs. o zaman düşünülür...
        Fikrin kadar varsın!

Yorum

Parasal acidan deger mi degmez mi yatirdigim parayi geri alabilir miyim bilmiyorum ama goruntusu hosuma gidiyor ve ayrica opc line yapacagim icin ikinci el opc line lar icin arabami sattiktan sonra en az 20 bin lira vermem gerekiyor. Arabamin ustune bir araba parasi daha verip ayni arabaya binmek yerine kendi aracimi kullanirim daha iyi. Neyse zaten konumuz bu degil ben araci kesin olarak makyajli kasaya cevirecegim ama sadece kafama takilan soru isaretini sormak istedim insllah sorun cikmazsa aracim istedigim goruntuye kavusacak. Farlarin uyup uymama durumunu burada paylasacagim ve islem tamamlandiktan sonra da foto paylasirim.

Yorum

Paşaoğlu tuning de yapılan bir aracın resimlerini görmüştüm.. sanırım ön tampon arka tampon ve bagaj kapağı değişiyor.. internetten telefonu bulup bir sorun.. odak dynamics lede bi görüşün.. çağrı size fikir verebilir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Eyvallah abi bakalim pazartesi gunu halledecegim bi sorun olmazsa. Son durumu buradan paylasirim

Yorum

Aracını satıp Makyajlı al daha karlı olur.
                Araç ellenmiş diye kıllanıp almayan da cok olur.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Abi daha karli olacagi kesin ama ben arabami seviyorum ve makyajli insignia almam icin aracimin ustune en az 20 bin lira para koymam gerekiyor ama ben daha az para verip ayni goruntude araca binecegim. Edition-elegance araca binmek istemiyorum 1.4T araca da binmek istemiyorum 1.6 sidi motora lpg taktirmaya kalksam bir suru para vermem gerekiyor ben hali hazirda bakimli temiz bildigim aracim makyajli kasa yapacagim. 5 sene araci satmayi dusunmuyorum zaten tum agir bakimlarini yaptirdim arabanin. O yuzden bu is bana mantikli geliyor yarin islemi bitirecegim gibi. Buradan son durumu paylasirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mujdat91 View Post
                    Abi daha karli olacagi kesin ama ben arabami seviyorum ve makyajli insignia almam icin aracimin ustune en az 20 bin lira para koymam gerekiyor ama ben daha az para verip ayni goruntude araca binecegim. Edition-elegance araca binmek istemiyorum 1.4T araca da binmek istemiyorum 1.6 sidi motora lpg taktirmaya kalksam bir suru para vermem gerekiyor ben hali hazirda bakimli temiz bildigim aracim makyajli kasa yapacagim. 5 sene araci satmayi dusunmuyorum zaten tum agir bakimlarini yaptirdim arabanin. O yuzden bu is bana mantikli geliyor yarin islemi bitirecegim gibi. Buradan son durumu paylasirim
                    Bir daha yazmamışınız , oldu mu ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: huseyineryigit View Post

Bir daha yazmamışınız , oldu mu ?
                      Arkadaş size cevap vermez, iki yıldır siteye uğramamış, ben cevap vereyim
                      A1 kasa insigniayı A2 makyajlı kasaya benzetebilmek için arka tampon, bagaj kapağı,
                      komple ön tampon(ön pancur ve sis farları dahil) ve farları değiştirmek gerekir. Ön-arka tampon kolay,
                      çıkma bulunur, hatta bende var , ama bagaj kapağı ve farları temin etmek zor, çıkma bulsanız
                      değişen-boyanan parçalar olacaktır.Bunları göze alırsanız dışı makyajlı kasa olur,değişir,
                      ama içine bir şey yapamazsınız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Arkadaş size cevap vermez, iki yıldır siteye uğramamış, ben cevap vereyim
                        A1 kasa insigniayı A2 makyajlı kasaya benzetebilmek için arka tampon, bagaj kapağı,
                        komple ön tampon(ön pancur ve sis farları dahil) ve farları değiştirmek gerekir. Ön-arka tampon kolay,
                        çıkma bulunur, hatta bende var , ama bagaj kapağı ve farları temin etmek zor, çıkma bulsanız
                        değişen-boyanan parçalar olacaktır.Bunları göze alırsanız dışı makyajlı kasa olur,değişir,
                        ama içine bir şey yapamazsınız
                        Bilgiler için teşekkürler hocam.

Tamponlar bire bir uyumlu mu ? Hepsi toplam tahmini ne kadar bir ücret tutar ?

İçine gerek yok hocam, benim kinin içi daha güzel Deri koltuklar ısıtma ,soğutma daha ne isteyim .. Belki hayalet ekran işte

Yorum

Orjinal yazı sahibi: huseyineryigit View Post
                          Bilgiler için teşekkürler hocam.
                          Tamponlar bire bir uyumlu mu ? Hepsi toplam tahmini ne kadar bir ücret tutar ?
                          İçine gerek yok hocam, benim kinin içi daha güzel Deri koltuklar ısıtma ,soğutma daha ne isteyim ..
                          Belki hayalet ekran işte
                          Tamponlar uyar, sorun değil, asıl sorun AFL far, orijinal far 7-8 bin tl, oem ürün var 3-4 bin tl, çıkma
                          bulsanız en az bin tl, bu arada sağ-sol stop grubu da değişecek , onları unuttum.Bu işin astarı yüzünü geçer,
                          hiç de değmez, boş ver kardeş

Yorum

Ben de arkadaşlara katılıyorum; öncelikle makyajlı kasaya 20.000 lira vereceksiniz ama satarken yine 20.000 lira civarında daha pahalıya satacaksınız. Taktıracağınız farlar ise size 2. elde fiyat artışı olarak geri dönmeyecek; yani birinde 20.000 lirayı harcamış olmayacak, yatırım yapmış olacaksınız; diğerinde 10.000 lirayı harcamış olacaksınız...

Öte yandan; makyajlı kasa bambaşka bir araç; mutlaka sürün ve tekrar düşünün derim. Tamamen 2 farklı araç gibi düşünebilirsiniz; fark o derece büyük. Bende hem makyajlı hem makyajsız kasa araçlar var; bu yüzden olabildiğince objektif olarak diyorum ki ben makyajlı kasayı çok daha fazla beğeniyorum; yolda premium bir his veriyor; makyajsız kasada öyle bir his yok...

SIDI araca lpg taktırmaktan bahsetmişsiniz, aşırı bir km yapmıyorsanız; zaten fara vereceğiniz 10.000 lirayı benzin-lpg farkı olarak kullansanız senelerce kullanırsınız.

Zevk sizin ve kararınızı vermiş gibi görünüyorsunuz ama yine de düşüncelerimi yazmak istedim.

Yorum

Olurmu sonuc olarak ozellikle soket girisleri varmi deneyen bir kisi...

Yorum

İşleniyor...
                              X