Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia SportsTorer 2014 Facelift Spor Yay

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Akşam bakayım eski resim bulursam atarım.
    Görünşte değişiklik oluyor. Bi kere araba alçalıyor. Yanyana iki insignia ya da başka araba geldiğinde benim araba daha alçak gözüküyordu hep. Yakışıklılık olarakta bu alçaklık güzel gösteriyor. Ama ben çok daha fazla alçak olanları sevmiyorum. Sürüş olarak ilk otobana çıktığımda sanki araba yere daha sağlam basıyor gibi gelmişti.
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz View Post
      Akşam bakayım eski resim bulursam atarım.
      Görünşte değişiklik oluyor. Bi kere araba alçalıyor. Yanyana iki insignia ya da başka araba geldiğinde benim araba daha alçak gözüküyordu hep. Yakışıklılık olarakta bu alçaklık güzel gösteriyor. Ama ben çok daha fazla alçak olanları sevmiyorum. Sürüş olarak ilk otobana çıktığımda sanki araba yere daha sağlam basıyor gibi gelmişti.
      Tesekkür ederim . Kasislerde fwlan umarim sürtmezsiniz . Sayenizde bende yaptiracagim bu gidisle :-)

Yorum

Ben sattım zaten arabayı ama kasiste falan sürtmem olmadı hiç. Birde sen bana bakma gene, takarken bende araştırıp sormuştum. Burda işin uzmanı arkadaşlarında görüşlerini al.
        Şu konuya da bak mesela http://www.insigniateam.com/forum/te...fiye/16052-yay
        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post
          Buda benimkinin 18 lik tekerlerle orjinal hali sizce 3 santim indirmekle hem yol tutus hem görünüste farkedilir bir degisiklik olur mu ?
          Ben de bu jantlarla 3 cm yay nasıl olur diye düşünüyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post

Ben de bu jantlarla 3 cm yay nasıl olur diye düşünüyorum.
            Bende düsünüyorum bakalim cesaret edebilecekmiyim :-) Arabayla orasmaktan biktim ellemedigim yeri kalmadi :-) Ama tüf sikintisi olur anlarlarsa basim belaya girebilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
              Verilen rakamlar aracın orjinal halinden daha kaç santim yere yakın olacağını veren rakamlar. Örneğin; 5 cm yay ile, orjinal yaylarına nazaran yere 5 cm daha yakın olacaktır. Ben sedanda yay kullanmıyorum, fakat takacak olsam Vogtland veya Eibach markalarının 3 cmlik yaylarını tercih ederdim.
              Cevabiniz icin tesekkür ederim ön ve arka olmak üzere 30 mm 30 mm Einbach Prokit siparis ettim umarim memnun kalirim . Zip zip ziplamak istemem dogrusu ama hafidte basik gözükse iyi omur . Orjial hali zaten alcak herhalde bu yaylarla istedigimi alirim .

Yorum

kemal6190 Hayırlı olsun, deneyimlerinizi bekliyoruz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
                  kemal6190 Hayırlı olsun, deneyimlerinizi bekliyoruz.
                  Tesekkür ederim deneyimlerimi aktaracağım . ;-)

Yorum

İşleniyor...
                  X