Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia SportsTorer 2014 Facelift Spor Yay

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia SportsTorer 2014 Facelift Spor Yay

Merhaba arkadaslar amartisörleri degistirmeden sadece yaylari degistirmek pek dogru deil biliyorum ama cok alcatmadan bu islemi yaparsan sorun olur mu? . Tavsiye ettiginiz linkler olursa paylasirsaniz memnun olurum . Bu islemi yaparsam yine konu olarak resimleyip eklerim .

4cm'e kadar sorun olmadığı söylenir.
    InsigniaTEAM

Yorum

fatihdemircelik bey var onun sattığı st de yaylar değişmişti diye hatırlıyorum. görürse bilgi verecektir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
        4cm'e kadar sorun olmadığı söylenir.
        Tesekkür eddrim .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kulkara View Post
          fatihdemircelik bey var onun sattığı st de yaylar değişmişti diye hatırlıyorum. görürse bilgi verecektir.
          Tesekkür ederim .

Yorum

Bizim arabalarda orjinal kac mm yay kullaniliyor bilen var mi ?

Yorum

Ben 2011 ST ile 30mm vogtland yay kullandım. 1 seneyi geçmiştir belki. Bir sıkıntım şikayetim olmadı. Alırkende bakmıştım. genelde çok basılmıyacaksa amortisör değişmese de olur diyorlardı. Ben değiştirmedim.
              Yalnız sedan ile ST ağırlık farkından dolayı değişik yay olabilir ona bir bakın
              2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz View Post
                Ben 2011 ST ile 30mm vogtland yay kullandım. 1 seneyi geçmiştir belki. Bir sıkıntım şikayetim olmadı. Alırkende bakmıştım. genelde çok basılmıyacaksa amortisör değişmese de olur diyorlardı. Ben değiştirmedim.
                Yalnız sedan ile ST ağırlık farkından dolayı değişik yay olabilir ona bir bakın
                Tesekkür ederim kaclik yay almam gerek bilginiz var mı ?

Yorum

o biraz size bağlı gibi. ama 50mm çok basık oluyor sanırım. 30-35 ideal gibi.
                  benimki böyleydi.

Yorum

o biraz size bağlı gibi. ama 50mm çok basık oluyor sanırım. 30-35 ideal gibi.
                    benimki böyleydi.
                    https://lh5.googleusercontent.com/DO...=w1920-h950-rw
                    Link acilmiyor 50 mm basik diyorsunuz rakamlar büyüdükce arac alcaklasiyormu cahilligime bagislayin lütfen :-)

Yorum

Acaba orjinal yaylarimiz kac mm :-s

Yorum

Verilen rakamlar aracın orjinal halinden daha kaç santim yere yakın olacağını veren rakamlar. Örneğin; 5 cm yay ile, orjinal yaylarına nazaran yere 5 cm daha yakın olacaktır. Ben sedanda yay kullanmıyorum, fakat takacak olsam Vogtland veya Eibach markalarının 3 cmlik yaylarını tercih ederdim.

Yorum

Aynen 3cm alçaldığında çok sorunda olmadı ne bileyim sürtme falan yaşamadım.
                          Resim

Yorum

Aynen 3cm alçaldığında çok sorunda olmadı ne bileyim sürtme falan yaşamadım.
                            Resim
                            Cok güzel durdu bence eski hali olsa kiyaslamak icin iyi olurdu .

Yorum

Buda benimkinin 18 lik tekerlerle orjinal hali sizce 3 santim indirmekle hem yol tutus hem görünüste farkedilir bir degisiklik olur mu ?

​​​​​​​

Yorum

İşleniyor...
                              X