Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Spor Fren diski montajı.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post
    Umarim kisa sürede hersey yoluna girer ,, bende yeni döndüm Türkiyeden Triger kayisini degistirttim Ankara opel garage da 250 euroya degsirtirdi Hakan bey, kendileri cok ilgilendiler cok tesekkür ediyorum, artik bir 120-150 bin km daha kafam sakin..
    Gecmis olsun umarim tatiliniz iyi gecmistir. Ben artik arabayi umursamamaya calisiyorum ben özen gösterdikce nazlaniyor . Birtane kücük roller aldim Skooter 50 cc su aralar kisa mesefelerde ise gidip gelmek icin onu kullaniyorum cok zevkli :-) Ailrce biryere gitmedigim sürece roller sürmeyi planliyorum . Iyi dileklerin icin tesekkür ederim .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post
      Umarim kisa sürede hersey yoluna girer ,, bende yeni döndüm Türkiyeden Triger kayisini degistirttim Ankara opel garage da 250 euroya degsirtirdi Hakan bey, kendileri cok ilgilendiler cok tesekkür ediyorum, artik bir 120-150 bin km daha kafam sakin..
      250 euro Biraz fazla geldi bana sanki atu indirimlerde asagi yukari bu fiyatlara degistiriyor avusturya da .

Yorum

Merhaba, spor disk uygulaması yapanları okuyunca açıkcası biraz ürktüm, hiç frenlere dokunmayayım dedim. Ancak aracımda stil paket olunca en azından görsel olsun diye (performansa etkisi olursa ne ala!) opc paketteki gibi kaliper taktırmak isterim. (brembo mavi) Fren sisteminin tamamen brembo olması pek mümkün gözükmemekle birlikte, müthiş bir maliyeti ortaya çıkmakta anladığım kadarıyla. Yalnızca kaliper uygulaması mümkün olur mu, hiç deneyen uygulayan oldu mu? Bir çoğu yerde (özellikle yabancı forumlarda) plastik olan kaliper kapağını önermiyorlar tehlike arz ettiğini belirtiyorlar.

Cevaplar için teşekkürler, iyi günler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post

250 euro Biraz fazla geldi bana sanki atu indirimlerde asagi yukari bu fiyatlara degistiriyor avusturya da .
          Almanya` da Bosch 540 euro fiyat verdi, opel ise saat ücreti 95 euro + vergi (3-4 saat sürse ) + malzeme fiyati normal bir tamirciye sordum malzeme haric 350 euro ya degisitirim dedi zaten internet te malzeme fiyati 150 euro civari..yani 500 euronun altinda islem olmayacakti ..zatne Türkiyede 850 lira malzemeler tuttu devirdaim , V kayisi, triger seti +300 lira da iscilik bence fiyat gayet uygun ..

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Stormhan View Post
            Merhaba, spor disk uygulaması yapanları okuyunca açıkcası biraz ürktüm, hiç frenlere dokunmayayım dedim. Ancak aracımda stil paket olunca en azından görsel olsun diye (performansa etkisi olursa ne ala!) opc paketteki gibi kaliper taktırmak isterim. (brembo mavi) Fren sisteminin tamamen brembo olması pek mümkün gözükmemekle birlikte, müthiş bir maliyeti ortaya çıkmakta anladığım kadarıyla. Yalnızca kaliper uygulaması mümkün olur mu, hiç deneyen uygulayan oldu mu? Bir çoğu yerde (özellikle yabancı forumlarda) plastik olan kaliper kapağını önermiyorlar tehlike arz ettiğini belirtiyorlar.

Cevaplar için teşekkürler, iyi günler.
            Merhaba,
            Ben Discleri ve balatalari komple normal Brembo yaptim (performans degil )Kaliper isine girmedim sadece cikartip güpzelce üzerini tel ve zimpara ile temizleyip kendim Kaliper boyasi ile 400° ye kadar dayanikli boya ile boyadim frenler cok iyi oldu sessiz gayet te basarili..

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

İşleniyor...
            X