Orjinal yazı sahibi: kemal6190
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Spor Fren diski montajı.
Collapse
X
-
Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900
-
Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post
Dün astra ile 1400 km uzun yol yaptim otobanda okadarda hizli giderken ciddi frenler yaptim hic bir sorun titreme yapmadi, eger degisitirecekseniz önleri tekrar zimmerman in normal serisini,ATE yada ben brembo ile degistirmistim komple normal seri gayet basarili tavsiye ederim.
Yorum
-
Selam Siparis ettigim Orginal frenleri taktim otobanda ilk 10 km de direksiyonda titreme oldu ama bir sonraki 10 kilometrede titreme kalmadi bugünde sürdm yaklasik 30 km titreme olmadi.Yeni takdigim icin herhalde alisana kadar titredi ,umarim sonrada tekrar titreme olmaz . Poryada yamukluk olunca diski zamanla mi yamultur , yoksa yeni fren taksakta hemen titreme baslayip devammi eder acaba .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View PostSelam Siparis ettigim Orginal frenleri taktim otobanda ilk 10 km de direksiyonda titreme oldu ama bir sonraki 10 kilometrede titreme kalmadi bugünde sürdm yaklasik 30 km titreme olmadi.Yeni takdigim icin herhalde alisana kadar titredi ,umarim sonrada tekrar titreme olmaz . Poryada yamukluk olunca diski zamanla mi yamultur , yoksa yeni fren taksakta hemen titreme baslayip devammi eder acaba .
Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900
Yorum
-
Insallah sorunsuz kullanirisiniz hayirli olsun..bende yeni taktigimda hafiten ince bir titreme hisirtili bir ses vardi oda disk üzerinde ince pürüzlerden sanirim 20-30 km sonra hic bir sey kalmadi..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post
Tesekkür ederim bencede normal ozaman sonucta diske göre alisiyor ve disk üzerindeki atiklari atiyor . Artik daha fazla urasmak istemiyorum oyüzden umarim farkli sorunlar cikarmaz . Yoksa zaten otomatik arac alma niyetin var hemen satarim :-)
Yorum
-
Frenler icin araba satmayin bende 3-4 sene kadar daha kullanip hemde bekleyip yeni cikan kasalar iyice otursun kronik hatalari falan ortaya ciksin otomatik almayi planliyorum..Gerci dizel otomobillerin akibeti biraz karanlik Almanyada..
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View PostYeni kasa Insignilari yakindan gördüm herseyi iyi fakat ön Opel ambleminin oldugu panjur, arabanin endamina yakismamis eski siyah beyazTürk filmlerindeki Ayhan isigin duble biyigina benzemis..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Postön takimla ilgili baska bir sorun var sanirim..ön porya bilyalarina baktirin , birde lastik jant balanslarini kontrol ettirin..
Yorum
-
Umarim kisa sürede hersey yoluna girer ,, bende yeni döndüm Türkiyeden Triger kayisini degistirttim Ankara opel garage da 250 euroya degsirtirdi Hakan bey, kendileri cok ilgilendiler cok tesekkür ediyorum, artik bir 120-150 bin km daha kafam sakin..
Yorum
Yorum