Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Spor Fren diski montajı.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post

Aynen vallaha bende sasirdim . Atp den almistim sakat yer olsa cakma ürün diycem ama satan yerde saglam . Demekki normal serisini alsak bir sorun olmayacak.
    Dün astra ile 1400 km uzun yol yaptim otobanda okadarda hizli giderken ciddi frenler yaptim hic bir sorun titreme yapmadi, eger degisitirecekseniz önleri tekrar zimmerman in normal serisini,ATE yada ben brembo ile degistirmistim komple normal seri gayet basarili tavsiye ederim.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post

Dün astra ile 1400 km uzun yol yaptim otobanda okadarda hizli giderken ciddi frenler yaptim hic bir sorun titreme yapmadi, eger degisitirecekseniz önleri tekrar zimmerman in normal serisini,ATE yada ben brembo ile degistirmistim komple normal seri gayet basarili tavsiye ederim.
      Tesekkür ederim . Gecen hafta Orjinal GM serisini siparis ettim hafta sonu degistirecegim bakalim hayirlisi artik insallah poryada sorun yokturda disklerle kurtaririz.

Yorum

Selam Siparis ettigim Orginal frenleri taktim otobanda ilk 10 km de direksiyonda titreme oldu ama bir sonraki 10 kilometrede titreme kalmadi bugünde sürdm yaklasik 30 km titreme olmadi.Yeni takdigim icin herhalde alisana kadar titredi ,umarim sonrada tekrar titreme olmaz . Poryada yamukluk olunca diski zamanla mi yamultur , yoksa yeni fren taksakta hemen titreme baslayip devammi eder acaba .

Yorum

Yeni fren siteminiz hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
            Yeni fren siteminiz hayırlı olsun
            Tesekkürler .

Yorum

Selam Siparis ettigim Orginal frenleri taktim otobanda ilk 10 km de direksiyonda titreme oldu ama bir sonraki 10 kilometrede titreme kalmadi bugünde sürdm yaklasik 30 km titreme olmadi.Yeni takdigim icin herhalde alisana kadar titredi ,umarim sonrada tekrar titreme olmaz . Poryada yamukluk olunca diski zamanla mi yamultur , yoksa yeni fren taksakta hemen titreme baslayip devammi eder acaba .
              Insallah sorunsuz kullanirisiniz hayirli olsun..bende yeni taktigimda hafiten ince bir titreme hisirtili bir ses vardi oda disk üzerinde ince pürüzlerden sanirim 20-30 km sonra hic bir sey kalmadi..

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Insallah sorunsuz kullanirisiniz hayirli olsun..bende yeni taktigimda hafiten ince bir titreme hisirtili bir ses vardi oda disk üzerinde ince pürüzlerden sanirim 20-30 km sonra hic bir sey kalmadi..
                Tesekkür ederim bencede normal ozaman sonucta diske göre alisiyor ve disk üzerindeki atiklari atiyor . Artik daha fazla urasmak istemiyorum oyüzden umarim farkli sorunlar cikarmaz . Yoksa zaten otomatik arac alma niyetin var hemen satarim :-)

Yorum

Tesekkür ederim bencede normal ozaman sonucta diske göre alisiyor ve disk üzerindeki atiklari atiyor . Artik daha fazla urasmak istemiyorum oyüzden umarim farkli sorunlar cikarmaz . Yoksa zaten otomatik arac alma niyetin var hemen satarim :-)
                  Frenler icin araba satmayin bende 3-4 sene kadar daha kullanip hemde bekleyip yeni cikan kasalar iyice otursun kronik hatalari falan ortaya ciksin otomatik almayi planliyorum..Gerci dizel otomobillerin akibeti biraz karanlik Almanyada..

Yorum

Frenler icin araba satmayin bende 3-4 sene kadar daha kullanip hemde bekleyip yeni cikan kasalar iyice otursun kronik hatalari falan ortaya ciksin otomatik almayi planliyorum..Gerci dizel otomobillerin akibeti biraz karanlik Almanyada..
                    Aynen Almanyada dizel sikintili bence dizel ve dizel araba fiyatlari düsecek ama kimse almaya cesaret edemedeyecek kolay kolay . Biryandan da benzinli ve eliklirikli Hybrid arabalara devlet tesvik verir diye düsünüyorum . Benim sahsi görüsüm Insignia tekrar alacak olsam yine facelift olanini alirim . Yeni cikan kasanin bence suanki kasa kadar karakteri kendine has güzelligi yok . Siradan bir arac olmus bence en güzel insignia suan facelift olan . Alirsam insignia Bi torbo 195 ps yada yine biturbo Alroad ikiside harika .

Yorum

Yeni kasa Insignilari yakindan gördüm herseyi iyi fakat ön Opel ambleminin oldugu panjur, arabanin endamina yakismamis eski siyah beyazTürk filmlerindeki Ayhan isigin duble biyigina benzemis..

Yorum

Yeni kasa Insignilari yakindan gördüm herseyi iyi fakat ön Opel ambleminin oldugu panjur, arabanin endamina yakismamis eski siyah beyazTürk filmlerindeki Ayhan isigin duble biyigina benzemis..
                        Hahaha :-) Dogrudur bende özellikle Combi olanin arka bagaj kapagi stop gurubunu beyenmedim . Eskisinde ortadan krom cita geciyorsu sik duruyorsu simdi cok sade ve siradan :-)

Yorum

Yeni taktigim firenlerdede malesef yine titreme basladi .Baya bir masraf acacak galiba güzelim yeni frenlerde cöp oldu . Yeni takintiginda sorun yok birkac hafta sonra yine titremeye basliyor valaha sinirlerim bozuldu .

Yorum

ön takimla ilgili baska bir sorun var sanirim..ön porya bilyalarina baktirin , birde lastik jant balanslarini kontrol ettirin..

Yorum

ön takimla ilgili baska bir sorun var sanirim..ön porya bilyalarina baktirin , birde lastik jant balanslarini kontrol ettirin..
                              Büyük bir ihtimalle fren diski degisimi sirasinda yapisan fren disklerine arkadasimin hatali bir sekilde tam göbege sertce vurmasi radnabe yani tekerlek porya takimini yamulttu . Ben frenleri yeniden degistirdim ama radnabeyi poryayi yeniden degisince bu sefer diskte eski porya yüzünden yamuldugu icin 3. kez degisecek . Bu sekilde devam edeyim artmadigi mudetce sorun olmaz umarim .

Yorum

Umarim kisa sürede hersey yoluna girer ,, bende yeni döndüm Türkiyeden Triger kayisini degistirttim Ankara opel garage da 250 euroya degsirtirdi Hakan bey, kendileri cok ilgilendiler cok tesekkür ediyorum, artik bir 120-150 bin km daha kafam sakin..

Yorum

İşleniyor...
                                X