Orjinal yazı sahibi: FacomX
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Spor Fren diski montajı.
Collapse
X
-
-
Bende kullanmistim yuksek hizda frenlerde titreme oluyordu diskler bir kac defa tornaya virdi en sonunda duzeldi disklerin omru bitince orjinale dondum ve hic sorun yasamadim
Birde porya problemlerinde bu tur sorun cikar disk ve poryayi kontrol ettirin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostBende kullanmistim yuksek hizda frenlerde titreme oluyordu diskler bir kac defa tornaya virdi en sonunda duzeldi disklerin omru bitince orjinale dondum ve hic sorun yasamadim
Birde porya problemlerinde bu tur sorun cikar disk ve poryayi kontrol ettirin
Yorum
-
Arkadaslar bu fren disklerini kesinle almayin tam anlamiyla cöp . Titreme sorunu cogaldi . Torna yaptim 1200 km hic titremedi 1200 km sonra asiri sekilde titriyor . Disk okadar yamulduki 10 km hizda vitesi bosa alinca sürtme sesine benzer bir ses geliyor . Fren yapinca yalpalaya yalpalaya duruyor . Hayirli forumlar .
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View PostArkadaslar bu fren disklerini kesinle almayin tam anlamiyla cöp . Titreme sorunu cogaldi . Torna yaptim 1200 km hic titremedi 1200 km sonra asiri sekilde titriyor . Disk okadar yamulduki 10 km hizda vitesi bosa alinca sürtme sesine benzer bir ses geliyor . Fren yapinca yalpalaya yalpalaya duruyor . Hayirli forumlar .
Bizim araçlarımızın beygir gücü,kilosu ve lastik çapından dolayı her marka disk uygun olmuyor aynı sorunları EBC de ben ve bir kaç arkadaşımızda yaşamıştı günün sonunda araca uygun hale geliyor ama git gel test vs bir sürü uğraşıyorsun iyi olsun diye uğraşıyorsun sonuç hüsran oluyor o yüzden ozellikle insignialarda orjinal disk kullanmaya özen gösterin sorunsuz ve keyifli firen ler için
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
geçmiş olsun, bu tarz insanı çileden çıkartan değişiklikler insanı soğutuyor, her zaman en iyi yol orijinal parça kullanmak. en azından kafası rahat oluyor insanın.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Benim aracım 57 bimn km de 2011 model. Geçenlerde disk tornalandı ve kale marka balata taktırdım şuan gayet güzel oldu. Diskler aracın üzerindeyken tornalandı yani sökülmedi hiç. Titreme vs. sorun yaşamadım.
Ama şu bir gerçek ki insignianın frenleri çok güçlü değil. Disk ve kaliperleri büyütmek lazım.İnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
Geçmiş olsun
Bizim araçlarımızın beygir gücü,kilosu ve lastik çapından dolayı her marka disk uygun olmuyor aynı sorunları EBC de ben ve bir kaç arkadaşımızda yaşamıştı günün sonunda araca uygun hale geliyor ama git gel test vs bir sürü uğraşıyorsun iyi olsun diye uğraşıyorsun sonuç hüsran oluyor o yüzden ozellikle insignialarda orjinal disk kullanmaya özen gösterin sorunsuz ve keyifli firen ler için
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View PostBenim aracım 57 bimn km de 2011 model. Geçenlerde disk tornalandı ve kale marka balata taktırdım şuan gayet güzel oldu. Diskler aracın üzerindeyken tornalandı yani sökülmedi hiç. Titreme vs. sorun yaşamadım.
Ama şu bir gerçek ki insignianın frenleri çok güçlü değil. Disk ve kaliperleri büyütmek lazım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View PostZimmerman aslinda cok kaliteli bir marka ben astrada kullaniyorum gayette basarili,sanirim performans serisi insigniya ya uygun degil.
Yorum
Yorum