Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Spor Fren diski montajı.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post

o zaman ATE siparisi veriyorum,gecen cumartesi astrayı degistirdim 50 dakika sürdü önler hiç zor değil , bu hafta sonuda insignia ön arka değiştireceğim artık uzun bir süre dokunmam sanırım.
    Insigniamin ön frenleri cok yapismis olabilir sakin sasirmayin eger benimki gibiyse orta boy cekicte ile baya saglam vurmalisiniz :-)

Yorum

ATE 269 euro, 30 eruo daha verip Brembo sparis verdim bakalım 3-5 sene kafam sakin olsun fren önemli.
      Hayirlisi olsun Tercih meselesi ben brembo daha ucuzda olsa ate alirdim . Ikiside iyi marka .

Yorum

Bende ayin 7 sinde Tüv aldiktan sonra sport Fahrwerk montaji yapacam 30 mm einbach aldim duruyor evde birde 20 mm einbach pro spacer (spür platten) ön arka bakalim 18 jant ile umarim uyumlu durur .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post

Hayirlisi olsun Tercih meselesi ben brembo daha ucuzda olsa ate alirdim . Ikiside iyi marka .
          Astra için ATE aldım memnun kalmadım sanırım sahte çıktı ön arka komple simsiyah oldu frene basınca ön taraf deliler gibi titriyordu bende işte geçen hafta zimmermann aldım taktım düzeldi arkanında sadece balataları değiştiridim iyice bitmisti piyasada çok sahtesi var aynı disk ve balatayı birisi 132 satarken diğeri 240 istiyor 200 istiyor çok değişken adamlara sorsan orjinal diyor,güvenemedim ön arka bir firma 269 euro isyterken diğeri 404 euro istoyor çok şaşırtmalı aralarında 10-20 euro fark olsa anlarım, mesela birisi performans serisi satıyor normal olanından yarı yarıya ucuz ...bende riske girmeyim dedim Brembo aldım

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Astra için ATE aldım memnun kalmadım sanırım sahte çıktı ön arka komple simsiyah oldu frene basınca ön taraf deliler gibi titriyordu bende işte geçen hafta zimmermann aldım taktım düzeldi arkanında sadece balataları değiştiridim iyice bitmisti piyasada çok sahtesi var aynı disk ve balatayı birisi 132 satarken diğeri 240 istiyor 200 istiyor çok değişken adamlara sorsan orjinal diyor,güvenemedim ön arka bir firma 269 euro isyterken diğeri 404 euro istoyor çok şaşırtmalı aralarında 10-20 euro fark olsa anlarım, mesela birisi performans serisi satıyor normal olanından yarı yarıya ucuz ...bende riske girmeyim dedim Brembo aldım
            Iyi yapmissin ben ebaydan alirken pozitif yprumlara bakiyorum ve magzaninin sattigi ürün sayisina . Ama mesela Atp den direkt alabilirsin gözün kapali kesinlikle orjinal .

Yorum

Bugün geldi diskler ve balatalar fakat ATE ye göre kesinlikle gözle görülür kalite farki var diyebilirim balatalarin sirtinda yazan firma ismi ve cesitli numaralar var burada Brembo orayi özel bir kumas benzeri malzeme kaplayarak marka ismini ve numaralari oraya baskilamis.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Bugün geldi diskler ve balatalar fakat ATE ye göre kesinlikle gözle görülür kalite farki var diyebilirim balatalarin sirtinda yazan firma ismi ve cesitli numaralar var burada Brembo orayi özel bir kumas benzeri malzeme kaplayarak marka ismini ve numaralari oraya baskilamis.

Güle Güle kullanin orjinal oldugu belli :-)

Yorum

Kısa mesafeli duruşlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

20170401_122018_zpsed4mmza2.jpg

Dün hepsini ön arka değiştiridim,biraz zor oldu ama tam istediğim gibi oldu birazda boyadım özel ısıya dayanıklı boya ile..Kışlıklardan yazlıklarada geçtim bahane ile..
                    Son düzenleme: Bülent Yüksel; 02.04.2017, 22:52.

Yorum

4-5 saat kadar uğraştım ama tam istediğim gibi oldu en ince ayrıntısına kadar temizledim törpüledim,

20170401_132124_zpsifw5u58e.jpg?t=1491075913.jpg
                      20170401_132640_zps0vikyphh.jpg
                      Son düzenleme: Bülent Yüksel; 02.04.2017, 22:48.

Yorum

4-5 saat kadar uğraştım ama tam istediğim gibi oldu en ince ayrıntısına kadar temizledim törpüledim,

20170401_132124_zpsifw5u58e.jpg?t=1491075913.jpg
                        20170401_132640_zps0vikyphh.jpg
                        Onnumara olmus eline saglik . Insigniayi mi degistirdiniz ? Zor cikti mi eski diskler ?

Yorum

Sagolasin , insignia yi degistirdim cok kolay cikti hatta önler kendi direk geldi, arkalara sadece bir er defa cekic vurdum o kadar...fren performansi süper oldu.

Yorum

Sagolasin , insignia yi degistirdim cok kolay cikti hatta önler kendi direk geldi, arkalara sadece bir er defa cekic vurdum o kadar...fren performansi süper oldu.
                            Demekki benim bahtsizligim ordada devam etmis hic sasirmadim :-)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
                              Genel sorunu şu aslında disk olarak aldığınızda yüksek hızlarda fren yaparsanız diskte titreme oluyor bizim araçlara uydurmak için disk tornaya giriyor buna rağmen titremeler %100 kesilmiyor bunun sebebi olarakta bizim araçlardaki porya nın büyük rol oynadığını söylüyorlar disk balata ilk zamanlarda duruş mesafesi gayet başarılı ama sonradan aşırı ısnınmaya bağlı disk sesleri duymaya başlıyorsunuz yanınızdaki yolcuyu tedirgin ediyor neyse standart ve orjinalide gayet başarılı ben onu söylüyorum ve ciddi testlerden sonra söylüyorum
                              Selam bugün aracimi performans amacli epeyir zorladim 220 lere kadar gelip cikis icin frene bastim 1 2 kezde otobanda yine yüksek hizlarda park alanina grip frene bastim haliyle frenler asiri derecede isindi sonra tekrar otoba cikip yine yüksek hizlarda otobandan cikmak üzere frene bastim ve direksiyonda epey bir titreme oldu ama ilkkez böyle oldu . Suda var bende ilkkez bukadar zorladim . Aklima siz geldiniz delikli fren söz konusu olunca :-) ama Normal 100 km civari titreme yok . Suan bekliyorum sogumalarini jantlar bile sicacik oldu . Sizce bu sorun mudur ? Normal midir ? Sicak frenlere kesinlikle su tutmadim onuda ekliyim :-)

Yorum

Frenlerin ısınması ve sonrasında titreme yapması aşırı zorlamalar dan sonra olabilir bunun sebebi aracınızda disk ve balata kaynaklı bu ekipmanlar her frende biraz daha bitiyor normal kullanımda sıkıntı yok ama performanslı kullanım aşırı ısınmadan titriyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X