Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Spor Fren diski montajı.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

[QUOTE=FacomX;n591098]Benim Kullandığım Disk ve balata

[/QUOTE

Sizin sadece diskler 300 euro civarı ve üzeri önler sadece + balatalar önler 140 Euro civarı gerisine bakmaya cesaretim yetmedi

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post

Merhaba,ufak bir degerlendirme yapip ya normal yada sport alacagim malum ekonomik durum tanesinin montajina 30 Euro istiyorlar, sanirim kendim yapacagim buarada kendin tamir et diye atölyeler var bütün A-Z ye tamir alet edevatlarini da veriyorlar,motor bile indirebilirsiniz,saati 10 Euro. Sanirim 3 saatte 4 diski kendim degistiririm 30 Euroya bitiririm..

http://www.ebay.de/itm/OPEL-Insignia...wAAOSwl8NVbYnX
      Burada normal disk fiyatlari
      Normal sartlarda degistirirsiniz arabayi lifte alip degiscekseniz kisa sürede biter . Ama sunu belirteyim üzerindekiler ilk frense kolay kolay cikmayacaktir büyük boy cekic ile cok kuvvetli vurmaniz gerekiyor diskin göbegine. Radlageye zarar verme ihtimali zayifta olsa olasidir pas cözücü bol bol sikipta deneyebilirsiniz . Ben orta boy cekicle sökemedim. Siz ufak cekic ile deneyip cikmazssa büyük ile denersiniz insallah kolay olur beni baya ugrastirdi ufukta Spurplatten ve Einbach Pro kit 30 mm yay degisimim var :-) Umarim yay degisimi canimi sikmadan kolayca olur :-)

Yorum

[QUOTE=Bülent Yüksel;n591116]
        Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
        Benim Kullandığım Disk ve balata

[/QUOTE

Sizin sadece diskler 300 euro civarı ve üzeri önler sadece + balatalar önler 140 Euro civarı gerisine bakmaya cesaretim yetmedi
        Son düzenleme: kemal6190; 23.03.2017, 08:39.

Yorum

Benim Kullandığım Disk ve balata

Bunlar çok pahalı ön arka 400 500 euroya geliyor . Zimmerman fiyat performans bakimindan daha iyi tercih bence . Ama kalite yani ona ragmen siz beyenmwdiniz enteresan :-)

Yorum

Genel sorunu şu aslında disk olarak aldığınızda yüksek hızlarda fren yaparsanız diskte titreme oluyor bizim araçlara uydurmak için disk tornaya giriyor buna rağmen titremeler %100 kesilmiyor bunun sebebi olarakta bizim araçlardaki porya nın büyük rol oynadığını söylüyorlar disk balata ilk zamanlarda duruş mesafesi gayet başarılı ama sonradan aşırı ısnınmaya bağlı disk sesleri duymaya başlıyorsunuz yanınızdaki yolcuyu tedirgin ediyor neyse standart ve orjinalide gayet başarılı ben onu söylüyorum ve ciddi testlerden sonra söylüyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post

Normal sartlarda degistirirsiniz arabayi lifte alip degiscekseniz kisa sürede biter . Ama sunu belirteyim üzerindekiler ilk frense kolay kolay cikmayacaktir büyük boy cekic ile cok kuvvetli vurmaniz gerekiyor diskin göbegine. Radlageye zarar verme ihtimali zayifta olsa olasidir pas cözücü bol bol sikipta deneyebilirsiniz . Ben orta boy cekicle sökemedim. Siz ufak cekic ile deneyip cikmazssa büyük ile denersiniz insallah kolay olur beni baya ugrastirdi ufukta Spurplatten ve Einbach Pro kit 30 mm yay degisimim var :-) Umarim yay degisimi canimi sikmadan kolayca olur :-)
              Arabayi lifte kaldiracagim gidecegim serviste hersey mevcut hatta fren temizleme sipreyi bile ücretsiz(bremsenreiniger) en kötü ihtimalle isin icinden cikamazsam hazir orada mekanikerler mevcut hemen yardima geliyorlar ufak bir ücret karsiligi ...önce bu cumartesi Astraninkileri degistirecegim daha önceden satin almistim ön fren disklerini hic olmazsa biraz deneyim kazanmis olurum sonraki hafta insignia ninkileri degistiririm.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Arabayi lifte kaldiracagim gidecegim serviste hersey mevcut hatta fren temizleme sipreyi bile ücretsiz(bremsenreiniger) en kötü ihtimalle isin icinden cikamazsam hazir orada mekanikerler mevcut hemen yardima geliyorlar ufak bir ücret karsiligi ...önce bu cumartesi Astraninkileri degistirecegim daha önceden satin almistim ön fren disklerini hic olmazsa biraz deneyim kazanmis olurum sonraki hafta insignia ninkileri degistiririm.
                Valalaha sizin ora iyiymis bizim burada sanmiom öyle bisi yok . Almanyanin neresinden di ? Yakin olsaydiniz seve seve yardim ederdim . :-)

Yorum

Genel sorunu şu aslında disk olarak aldığınızda yüksek hızlarda fren yaparsanız diskte titreme oluyor bizim araçlara uydurmak için disk tornaya giriyor buna rağmen titremeler %100 kesilmiyor bunun sebebi olarakta bizim araçlardaki porya nın büyük rol oynadığını söylüyorlar disk balata ilk zamanlarda duruş mesafesi gayet başarılı ama sonradan aşırı ısnınmaya bağlı disk sesleri duymaya başlıyorsunuz yanınızdaki yolcuyu tedirgin ediyor neyse standart ve orjinalide gayet başarılı ben onu söylüyorum ve ciddi testlerden sonra söylüyorum
                  Tabi hakli olabilirsiniz eger söylediginiz gibi sikintilar yasarsam bende orjinale geri dönerim mecburen . Insallah sorun yasamam

Yorum

Valalaha sizin ora iyiymis bizim burada sanmiom öyle bisi yok . Almanyanin neresinden di ? Yakin olsaydiniz seve seve yardim ederdim . :-)
                    Söyle söyleyim Berline 25km uzaklikta Potsdam,aramizda 1000km civari bir mesafe var aslinda sizin oralarda da olmasi lazim "Kfz Selbsthilfewerkstatt "mesela lastikleri degistirceksiniz kislik yazlik,normalde büyük servislerde balans dahil 30-50 eruo civari, ben 10 euro verip kendim yapiyorum balans makinasida var,gecen arkadasin komple egzozu degisitirdim 2 saatte,servis 50 euro istedi.kaynak makinasi, oksijen kaynak hersey var bütün alet edevat takimi ne ararsaniz,yagi kendim aliyorum yag filtresi , yakit filtresi hava filtresi gidip orada 10 euro verip kendim 1 saatte rahat rahat degistiriyorum.gecenlerde benim astranin rot kafasi ve kolunu degisitirdim aldim internetten komple takim 18 euro 20 eruoda 2 saat toplam 38 euro servise gitsen ayak üstü yarin astranin ön fren disklerini ve balatalari degistirecegim zimmermann almistim, Insignia da haftaya kismetse önce parcalari sparis edeyim.

Yorum

Brembo frendiskleri ve balatalari hakkindaki fikirleriniz nedir?

Yorum

Brembo frendiskleri ve balatalari hakkindaki fikirleriniz nedir?
                        Kötü diyeni duymadım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

son bir sorun , Textar, ATE, Zimmermann,Brembo hangisi daha iyidir, bugün bu isi cözmem lazim..ATE 269 Euro,Zimmermann-229,Brembo 300 Euro,Textar 250-270 Euro civari.
                          Son düzenleme: Bülent Yüksel; 27.03.2017, 18:25.

Yorum

son bir sorun , Textar, ATE, Zimmermann,Brembo hangisi daha iyidir, bugün bu isi cözmem lazim..ATE 269 Euro,Zimmermann-229,Brembo 300 Euro,Textar 250-270 Euro civari.
                            Ate en iyisi orta segment otomobiller icin en iyi ate ama lüks segment lider brembo.

Yorum

Ate en iyisi orta segment otomobiller icin en iyi ate ama lüks segment lider brembo.
                              o zaman ATE siparisi veriyorum,gecen cumartesi astrayı degistirdim 50 dakika sürdü önler hiç zor değil , bu hafta sonuda insignia ön arka değiştireceğim artık uzun bir süre dokunmam sanırım.

Yorum

ATE 269 euro, 30 eruo daha verip Brembo sparis verdim bakalım 3-5 sene kafam sakin olsun fren önemli.

Yorum

İşleniyor...
                                X