Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Spor Fren diski montajı.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
    Frenlerin ısınması ve sonrasında titreme yapması aşırı zorlamalar dan sonra olabilir bunun sebebi aracınızda disk ve balata kaynaklı bu ekipmanlar her frende biraz daha bitiyor normal kullanımda sıkıntı yok ama performanslı kullanım aşırı ısınmadan titriyor
    Aynen bugün normal kullandimn otobandan cikarkennyine fren yaptim 150 km hizla felan titreme yapmadi busefer . Yani bu sürekli frennkullanimi ve isinmadan dolayi normal bir durummudur sayin admin ? Madem öyle normal frenden ne farki var bu frenlerin delikli fren ama buda isiniyor ve titriyor :-) Benim icinde bulundugum durum bir ariza degil ögleyse . Bu arada frenler henüz 3 bin km oldu takali yani disk balata daha yeni . Yorumunuz icin tesekkürler.

Yorum

Disk tornaya girecek

Markasi neydi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Disk tornaya girecek

Markasi neydi
        Zimmerman Coat Z Spor Fren disk balatada Zimmermann set halimde aldim 3 4 ay felan oldu takali .

Yorum

Bukadar cabuk yamulmasi normal mi ? Ben sicak frene de su tutmamaya özen gösteririm herzaman .

Yorum

Bende kullanmistim yuksek hizda frenlerde titreme oluyordu diskler bir kac defa tornaya virdi en sonunda duzeldi disklerin omru bitince orjinale dondum ve hic sorun yasamadim

Birde porya problemlerinde bu tur sorun cikar disk ve poryayi kontrol ettirin

Yorum

Bende kullanmistim yuksek hizda frenlerde titreme oluyordu diskler bir kac defa tornaya virdi en sonunda duzeldi disklerin omru bitince orjinale dondum ve hic sorun yasamadim

Birde porya problemlerinde bu tur sorun cikar disk ve poryayi kontrol ettirin
              Tesekkür ederim yorumlariniz icin normal kullanimda sorun yok oyüzdem 20 25 gün sonra vatana gelince servise gösterecegim saolun tekrar .

Yorum

Arkadaslar bu fren disklerini kesinle almayin tam anlamiyla cöp . Titreme sorunu cogaldi . Torna yaptim 1200 km hic titremedi 1200 km sonra asiri sekilde titriyor . Disk okadar yamulduki 10 km hizda vitesi bosa alinca sürtme sesine benzer bir ses geliyor . Fren yapinca yalpalaya yalpalaya duruyor . Hayirli forumlar .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post
                  Arkadaslar bu fren disklerini kesinle almayin tam anlamiyla cöp . Titreme sorunu cogaldi . Torna yaptim 1200 km hic titremedi 1200 km sonra asiri sekilde titriyor . Disk okadar yamulduki 10 km hizda vitesi bosa alinca sürtme sesine benzer bir ses geliyor . Fren yapinca yalpalaya yalpalaya duruyor . Hayirli forumlar .
                  Geçmiş olsun

Bizim araçlarımızın beygir gücü,kilosu ve lastik çapından dolayı her marka disk uygun olmuyor aynı sorunları EBC de ben ve bir kaç arkadaşımızda yaşamıştı günün sonunda araca uygun hale geliyor ama git gel test vs bir sürü uğraşıyorsun iyi olsun diye uğraşıyorsun sonuç hüsran oluyor o yüzden ozellikle insignialarda orjinal disk kullanmaya özen gösterin sorunsuz ve keyifli firen ler için

Yorum

geçmiş olsun, bu tarz insanı çileden çıkartan değişiklikler insanı soğutuyor, her zaman en iyi yol orijinal parça kullanmak. en azından kafası rahat oluyor insanın.
                    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Benim aracım 57 bimn km de 2011 model. Geçenlerde disk tornalandı ve kale marka balata taktırdım şuan gayet güzel oldu. Diskler aracın üzerindeyken tornalandı yani sökülmedi hiç. Titreme vs. sorun yaşamadım.
                      Ama şu bir gerçek ki insignianın frenleri çok güçlü değil. Disk ve kaliperleri büyütmek lazım.
                      İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

Zimmerman aslinda cok kaliteli bir marka ben astrada kullaniyorum gayette basarili,sanirim performans serisi insigniya ya uygun degil.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Geçmiş olsun

Bizim araçlarımızın beygir gücü,kilosu ve lastik çapından dolayı her marka disk uygun olmuyor aynı sorunları EBC de ben ve bir kaç arkadaşımızda yaşamıştı günün sonunda araca uygun hale geliyor ama git gel test vs bir sürü uğraşıyorsun iyi olsun diye uğraşıyorsun sonuç hüsran oluyor o yüzden ozellikle insignialarda orjinal disk kullanmaya özen gösterin sorunsuz ve keyifli firen ler için
                          Tesekkür ederim serviste sadece önler icin 450 euro istediler ebay üzeri 170 euro orjinal frenlerini siparis etttim ama sadece ön tarafa . Arkalarda delikli spordu herhalde onlar bi etki yapmaz diye umuyorum . Look at this on eBay http://www.ebay.de/itm/311483948342

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
                            geçmiş olsun, bu tarz insanı çileden çıkartan değişiklikler insanı soğutuyor, her zaman en iyi yol orijinal parça kullanmak. en azından kafası rahat oluyor insanın.
                            Aynen katiliyorum buda bize bir ders oldu :-)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View Post
                              Benim aracım 57 bimn km de 2011 model. Geçenlerde disk tornalandı ve kale marka balata taktırdım şuan gayet güzel oldu. Diskler aracın üzerindeyken tornalandı yani sökülmedi hiç. Titreme vs. sorun yaşamadım.
                              Ama şu bir gerçek ki insignianın frenleri çok güçlü değil. Disk ve kaliperleri büyütmek lazım.
                              Aslinda fren performansi iyi gibi . Tabi hangi kosullarda ve hangi amacla kullanildigi önemli . Ha deyince durmaz 1700 1800 kg bir arac sonucta :-)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post
                                Zimmerman aslinda cok kaliteli bir marka ben astrada kullaniyorum gayette basarili,sanirim performans serisi insigniya ya uygun degil.
                                Aynen vallaha bende sasirdim . Atp den almistim sakat yer olsa cakma ürün diycem ama satan yerde saglam . Demekki normal serisini alsak bir sorun olmayacak.

Yorum

İşleniyor...
                                X