Duyuru

Collapse
No announcement yet.

19 inc lastik ebadı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 19 inc lastik ebadı

Arkadaşlar merhaba.size birşey danışmak istiyorum.bugün lastik basınç sensörü muhabbeti konusunda yazmıştım.19 inc still paket jantı aldım takas ile.üzerindeki lastikler; önler orjinal 245 40 19. Arkalar 245 45 19.arkaların 45 yanak oluşu beni tedirgin etti.denedim virajlarda.güven vermedi.psikolojik de olabilir.ön alçak , arka yüksek olunca virajlarda sıkıntı yaşar mıyım sizce? Bu konuda bir tecrübeniz oldu mu? Değiştireyim mi? Yoksa önlere de mi 245 45 19 takıp arkayla aynı yapayım?çünkü ön lastikler daha eski.
    Arkaları değiştirmem gerekse 245 40 19 mu 255 35 19 mu almalıyım sizce?Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar, 245 40 R19 ebatta lastik her markada bulunmuyor malesef. Bende 245 45 R19 kullanıyorum ve virajlarda bir sıkıntı hissetmedim bu zamana kadar. Aradaki fark %5, arka lastiğiniz öndekinden 1.225 cm daha yüksek yanağa sahip. Sizin ki psikolojik olabilir, bence önlere 245 45 R19 alıp devam edin.
    Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
    +DVD 800 Navi
    +19" Jant
    +Prins Vsı 1.0

Yorum

Muayene zamanını da düşünerek orijinal ebattan şaşmamak lazım derim, 245/40/19
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitgasgil View Post
        Merhabalar, 245 40 R19 ebatta lastik her markada bulunmuyor malesef. Bende 245 45 R19 kullanıyorum ve virajlarda bir sıkıntı hissetmedim bu zamana kadar. Aradaki fark %5, arka lastiğiniz öndekinden 1.225 cm daha yüksek yanağa sahip. Sizin ki psikolojik olabilir, bence önlere 245 45 R19 alıp devam edin.
        Evet 1.225 cm yükseklik farkı var ve bu bana fazla gibi geliyor.kararsız kaldım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
          Muayene zamanını da düşünerek orijinal ebattan şaşmamak lazım derim, 245/40/19
          Çağrı muayenede ebattan sıkıntı olduğunu duymamıştım.ebattan mı diyorsun lastik dişinden mi diorsun?

Yorum

Artık kapıda yazan etikete bakıyorlar, ebada çok takılıyorlarmı bilmiyorum ama kapıda misal 18 yazıyor ama arabada 19 takılıysa muayeneden geçirmiyorlar
            InsigniaTEAM

Yorum

Artık kapıda yazan etikete bakıyorlar, ebada çok takılıyorlarmı bilmiyorum ama kapıda misal 18 yazıyor ama arabada 19 takılıysa muayeneden geçirmiyorlar
              Kapıda jant boyutu yazdığına dikkat etmemiştim.yazıyorsa sileriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eto1907 View Post

Kapıda jant boyutu yazdığına dikkat etmemiştim.yazıyorsa sileriz
                Bazen işe yarıyor, NEŞTER Kamil abi 18" yazan etiketin üstünü kapatıp 20" orj OPC jantlar ile geçmişti.
                InsigniaTEAM

Yorum

Etiketin üstünü nasıl kapattı Çağrı? anlamadım.

Yorum

Bazen işe yarıyor, NEŞTER Kamil abi 18" yazan etiketin üstünü kapatıp 20" orj OPC jantlar ile geçmişti.
                    19'' jant yazısını
                    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER View Post

19'' jant yazısını
                      nasıl kapattınız ben etiketi sökmek istemiyorum açıkçası.ama mecbur kalırsak sökeriz de.

Yorum

İşleniyor...
                      X