Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2000 Dizel Ses Problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2000 Dizel Ses Problemi

ben de rüzgar sesi hiç hissetmedim?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Selam ;
      Ses yok diyen arkadaşları anlayamıyorum Serviste en az 2000 motor 160 hp dizel 3 aracı daha test ettim,
      Hepsinde 130 km den sonra yan camlardan ve kapı fittillerinden ses almaya başlıyor. Ayrıca motor ve yol sesinide alıyor.
      İnsignia yı hangi araca göre kıyaslıyorsunuz kendi klasmanındaki arabalar ile mi?

internette bile aradığınızda insignia nın ses proplemi ile ilgili düzeltme yapan firmalar var (http://www.esteknoloji.com/hdetay.asp?id=89)
      Yan kapı keçelerine silikon ile sertleştirme yapıyorlarmış. Ama opel servis dışında arabayı başka servise elletmeyi düşünmüyorum. Bu probleme
      çözüm bulan arkadaşlar var ise lütfen paylaşsın.
      Bir arkadaşım insignia sını sattı ve daha ucuza C5 aldı belki aynı torku alamıyor ama ses problemini tamamen unuttu.

Yorum

Hangi servis bu 3 adet 160 hp lik dizel araç veriyor test için?Gideyim bende test edeyim?
        Orjinal yazı sahibi: kubi
        Selam ;
        Ses yok diyen arkadaşları anlayamıyorum Serviste en az 2000 motor 160 hp dizel 3 aracı daha test ettim,
        Hepsinde 130 km den sonra yan camlardan ve kapı fittillerinden ses almaya başlıyor. Ayrıca motor ve yol sesinide alıyor.
        İnsignia yı hangi araca göre kıyaslıyorsunuz kendi klasmanındaki arabalar ile mi?

internette bile aradığınızda insignia nın ses proplemi ile ilgili düzeltme yapan firmalar var (http://www.esteknoloji.com/hdetay.asp?id=89)
        Yan kapı keçelerine silikon ile sertleştirme yapıyorlarmış. Ama opel servis dışında arabayı başka servise elletmeyi düşünmüyorum. Bu probleme
        Bir arkadaşım insignia sını sattı ve daha ucuza C5 aldı belki aynı torku alamıyor ama ses problemini tamamen unuttu.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

Aracımı Cuma günü aldım . ..Pazar günü ankaraya yola çıktım.. 120 140 arası uzun süre yol aldım bazen 160 bir seferde de 230 a kadar çıktım.. ben ses filan duymadım yada var olan sesten rahatsız olmadım... araç larımız güzel bence ..Armudun sapı üzümün çöpü dersek her bir araçta problem buluruz... beklentiler farklı olursa tespitlerde farklı olur bir şey diyemeceğim ..ben kendi görüş açımdan yukarıda bahsettiğim şekilde memnuniyetimi dile geitrdim .. yorum sizin...!!!!
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kubi
            Selam ;

Sizin insignia kaç model veya serviste kullandığınız diğer 3 dizel kaç modeldi.Sormamın sebebi acaba 2009 larda bu problem vardı da sonradan mı çözdüler.Ayrıca ses alsa neden almıyor diye yazalım opel babamızın oğlu değil ki.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

2000 km yi geçtim.. ne disk çiziği ne de yol ya da rüzgar sesi yok..
              hele rüzgar sesi hiç yok..
              yol sesini de 245 taban lastiğe endeksli olarak yorumlamak lazım..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
              X