Aslında dizele özgü birşey değil bu bu konuda benimde bulgularım var şu an kış lastikleri olduğu için şüphelerim var normal lastikleri takınca test edeceğim bulgular hala var ise servisle çözüm arayacağım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Benim vectrada da ses sorunu var.Kız gibi bakarım arabaya ama hala ses yapar takırdar vs... yol gürültüsü motor gürültüsü kabin uğultusu felan artık canımı sıkmaya başladı.Aşağıdaki linkte yazılanlar ne kadar gerçeği yansıtır bilemicem ama aklımı baya bi çeldi.Doğrumudur acaba arkadaşlar ne dersiniz :/
İstanulda da olsa gidip yaptırabilirim yeterki sesini kessin
Kayseride birkaç anayol dışında geri kalan heryer köstebek yuvası.Doğalgaz çalışması diye zamanında eştiler sonradan yama yapıp kenara çekildiler.Arabanın Sağ ön-arka tekerleri düz yolda gidiyo sol taraf yamalı yolda.Rot-balansı iyice...50 metre gidiyosun ardından pat bi çukurdasınnn.Ha bide şu var BÜTÜN yollarda kanalizasyon kapağımız mevcut hemde sol şeritin tam ortasında..Yolda Konyanın üstüne tanımam kayserinin adı var...
benim eski aracımda da şimdiki aracımda da ne yol sesi vardı ne en küçük bi tıkırdama... bu iş şans işi diye düşünüyorum... passat alıpta ön gögüsü söktüren çok insan biliyorum...
Yorum