Arkadaşlar edition insigniam var.xenon yok araçımda saddece led takmayı düşünüyorum Çıkma tabiki oluyormu acaba?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia'ya LED takılması
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia'ya LED takılması
farı açtır içine cakma işi led koy farı silikonla kapat sora yağmurda su alsın balıklar yüzsün buğu yapsın ledler yansın dert cok philips in bi modeli varmısbüyük led onu büküp falan üçgen haline getirirsek olur . hali hazır acmısken içini zeminide mat siyah yaparım olur biter haftasonu sarıyerde bi insignia gördüm HB merceksiz far 8000k xenon park ları amerikan yaptırmıs. cok fena duruyordu illa led yaptırmadanda güzel görünmez diye bisi yok bkz: Tolga beyin Corsası BOB a farları amerikan sinyah xenon cok tatlı gözüküyor bide ona özel ampul aldı Tolga mükemmel oldu vala farı actırmaktansa böle yaptırma daha akıl karı. ama cıkma far bulurum 2 tane 300 e falan acarım led yaparım falan proje farı yapabilirim orjinallerini actırmam kesinlikle
Yorum
-
Ynt: İnsignia'ya LED takılması
Orjinal yazı sahibi: FacomXŞu ana kadar yapan olmadıOrjinal yazı sahibi: CihanArkadaşlar edition insigniam var.xenon yok araçımda saddece led takmayı düşünüyorum Çıkma tabiki oluyormu acaba?
Yorum
Yorum