Arkadaşlar benim aracımın ısıtıcı pedleri opel tarafından kampanya kapsamında değiştirilecek servisinize danışın sizin araçlarınızında değişmesi gerekebilir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2009 Deri Koltuk Isıtıcı ped güncellemesi
Collapse
X
-
Ynt: 2009 Deri Koltuk Isıtıcı ped güncellemesi
bizmkide problem yaptı sürekli ısıtmıyor şoför koltuğu sağdakinde problem yok servise gösterdim komple koltuk değiştiricekler bakalım yeniyıldan sonra'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sefiristbizmkide problem yaptı sürekli ısıtmıyor şoför koltuğu sağdakinde problem yok servise gösterdim komple koltuk değiştiricekler bakalım yeniyıldan sonraGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
komple koltuk değişecek opel almanyaya siparişi verdiler yeni koltuk göndericekler yeniyılın ilk haftası ulaşır dediler kısmetse bakalım
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: sefiristbizmkide problem yaptı sürekli ısıtmıyor şoför koltuğu sağdakinde problem yok servise gösterdim komple koltuk değiştiricekler bakalım yeniyıldan sonra'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
Isıtma için koltuk değişmiyor ya sizdeki sorun iç robotik sistemde sorun vardır yada başka birşey ısıtıcı için sadece pedler değişiyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Beni de 10 gün önce çağırdılar ve sadece şoför tarafındaki koltuğun ısıtma pedleri garantim dolduğu halde ücretsiz değişti. Bir de sunroof ile ilgili araç kitapçığına bir sticker yapıştırmışlar. altında ne yazıyordu merak ettim doğrusu.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
-
Evet benim aracıda garantisi bitmesine rağmen gecen hafta kampanya kapsamında koltuk ısıtma arızası hallediildi. Çok konforlu gercekten. Bilgi için teşekkürler.Aslen galatasaraylıyım.
Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800
Yorum
-
bu gün koltuk ısıtma pedlerim kampanya kapsamından değişti opel mutsan ısparta servisin de yakın ilgilerinden dolayı servis müdürü süleyman bey ve servis danışmanı nail beye teşekkür ederim aracımı erkenden teslim ettikleri için.2010 gri cosmo 180 hp + lpg
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: TAŞDEMİRbu gün koltuk ısıtma pedlerim kampanya kapsamından değişti opel mutsan ısparta servisin de yakın ilgilerinden dolayı servis müdürü süleyman bey ve servis danışmanı nail beye teşekkür ederim aracımı erkenden teslim ettikleri için.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
benim aracımdada aynı şekilde sağ ve sol koltuk ısıtmaları çalışmıyor, aracım 2009 model ve henuz 50.00kmde ama servis bakımlı. acaba garantiden değişme söz konusumudur? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BY...YMZbenim aracımdada aynı şekilde sağ ve sol koltuk ısıtmaları çalışmıyor, aracım 2009 model ve henuz 50.00kmde ama servis bakımlı. acaba garantiden değişme söz konusumudur? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Saygılar.Aslen galatasaraylıyım.
Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800
Yorum
Yorum