Arkadaşlar kısa bir süre önce emme manifoltum değişti garantiden sanırım turboda problem vardı usta öyle söylemişti,turbo devreye girdiğinde ben vites değiştirmek istediğimde debriyaja bastığımda tak diye bir ses geliyor ancak sogukken geliyor bu ses araç ısınınca böyle bir ses olmuyor,birde bu aralar araç titreyerek falan kalkmaya başladı sizce sorun ne
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Turbodan gelen ses
Collapse
X
-
Ynt: Turbodan gelen ses
arkadaşlar bende de turbodan ses geliyor gazdan ayagımı cektiğimde ıslıga benzer ama nasıl tarif etsem ilginç bir ses geliyor ayağım fazdayken ses yok vites geçişlerinde malum ayağı gazdan çekince bu ses geliyor sorun varmıdır acep ?2009 1.6T COSMO DVD 800+SUNROFF
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: av.imranarkadaşlar bende de turbodan ses geliyor gazdan ayagımı cektiğimde ıslıga benzer ama nasıl tarif etsem ilginç bir ses geliyor ayağım fazdayken ses yok vites geçişlerinde malum ayağı gazdan çekince bu ses geliyor sorun varmıdır acep ?
Şöyle bi ses "tssiiss"2010 1.6 T edition elegance
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medrenArkadaşlar kısa bir süre önce emme manifoltum değişti garantiden sanırım turboda problem vardı usta öyle söylemişti,turbo devreye girdiğinde ben vites değiştirmek istediğimde debriyaja bastığımda tak diye bir ses geliyor ancak sogukken geliyor bu ses araç ısınınca böyle bir ses olmuyor,birde bu aralar araç titreyerek falan kalkmaya başladı sizce sorun ne2010 1.6 T edition elegance
Yorum
-
Araç hareket halinde yada dururken gaz verip ayağınızı gazdan çektiğinizde, " gır gır gır ile kuzu melemesi arasında" bir ses geliyorsa turbonun arka taraftaki hortumları çıkmıştır servise kontrol ettirin .
Daha önce benimde başıma gelmişti ve paylaşmıştım. Panik Yok
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: av.imranarkadaşlar bende de turbodan ses geliyor gazdan ayagımı cektiğimde ıslıga benzer ama nasıl tarif etsem ilginç bir ses geliyor ayağım fazdayken ses yok vites geçişlerinde malum ayağı gazdan çekince bu ses geliyor sorun varmıdır acep ?INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
vites geçişlerindeki turbo sesi şuna benziyor
ssssssss.. diye ses artıyor ve debriyaja basıp vites attığınız anda da çuss diye ses geliyor ) ve ben bu sese bayılıyorum sesin kaynağı turbo.. sıkıntı yok
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
arkadaslar iki farkli konu var sanirim burda seslerden birsi sssssiiii diye gelyior bu turbo sesi normal olan bu .ama eger diger islik sesini duyuorsaniz turbo hapi yutmak uzere demek ben pek anlam bunalrda benim degil servisteki ustnin sozleri hatta bide video buldum ekleyebilirsem ...
http://www.youtube.com/watch?v=Jhb0s0Al72I#bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr
Yorum
-
bizim araçlarda çoğu turbo araçta olmayan dumb valfi var, blow off gibi birşey, her turboya takmıyorlar bunu, bizim araçlar ayrıcalıklı turboyu devreye sokup gazdan ayağımızı çektiğimiz zaman, bu parça, devreye giriyor ve o sesi çıkarıyor zaten turbo devredeyken sürüşlerde ıslık sesi sürekli geliyor, çok güzel bir ses
Yorum
Yorum