arkadaşlar bu eye sistem hakında bana bilgi verebilirmisiniz bu nasıl çalışıyo yada çalışmıyomu bugun otobanda denedim sağ-sol çizgiden kayma hareket yaptım ne bir ses nede uyarı geldi anlamadım bozukmu acaba.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
eye sistem
Collapse
X
-
Ynt: eye sistem
Bildigim kadariyla bu sistem Turkiyede calismiyor. Son modellerden emin degilim ama 2009 modellerden beri bu sistem Opel tarafindan getirilmiyor, aktif degil. Bizdeki kameralar gercek degil sadece gece gunduz modu olarak algilama yapiyor. Serit degistirme sistemi ve trafik isaretlerini algilayan sistem almanyada bile dogru calismiyor. Bunun icin tum trafik levhalarinin standart yukseklikte ve ozellikte olmasi gerekiyor. Sanirim benelux ulkelerinde tam anlamiyla calisiyor. Uzgunum ..... Bu arada serit degistirme uyarisi yararli olabilir ama trafik levhalarini okuyarak bilgi vermesi Turkiyede ise yaramayan sistem olacaktir. Malumunuz milletce hic bir trafik isaretine uymuyoruz.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
-
Geçen ben servise Eyse sistemini aktif ettirdim ama donanım bulunmadı diyor anladığım kadarıyla sadece kamera de gil başka ekipmanlarında araçta olması lazım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Bizdeki kameralar gercek degil sadece gece gunduz modu olarak algilama yapiyor.InsigniaTEAM
Yorum
-
Fatih zaten bizdeki kamera gercek kamera degil sadece ortamdaki isik miktarini algilan basit bir sistem.
Daha once ben arastirmistim opel eye sistemlerinde daha baska bir kamera kullaniliyor. Donanim bu olsa gerek. Yoksa kamera disinda baska bir donanim dusunemiyoum.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Fatih zaten bizdeki kamera gercek kamera degil sadece ortamdaki isik miktarini algilan basit bir sistem.
Daha once ben arastirmistim opel eye sistemlerinde daha baska bir kamera kullaniliyor. Donanim bu olsa gerek. Yoksa kamera disinda baska bir donanim dusunemiyoum.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ZEK74USOrjinal yazı sahibi: FacomXBenim bildiğim koltukta titreşimde oluyor2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum