Geçen gün aracı, oto yıkamaya götürdüm. Hareket ettikten kısa bir süre sonra aracı başka bir yere parkettim, o esnada bilgi ekranında "sürücü taracı camı açıp kapatın" uyarısı" geldi. Açtım ve kapattım. Acaba sudan mı kaynaklandı, bu uyarının maksadı nedir ihihi Daha önce forumda böyle birşey okumuştum ama bulamadım tekrardan.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sürücü camını açıp kapatın uyarısı...
Collapse
X
-
Ynt: Sürücü camını açıp kapatın uyarısı...
Sensörlerde ilgili diye biliyorum. Resetlendiğinde tekrar açıp kapamak gerekiyor diye biliyorum.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
-
Orjinal yazı sahibi: BORAOrjinal yazı sahibi: Sensationbazen öyle sistemi kontrol ediyor o bende de olmuştu2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxAkünün kutup başını kontrol et kardeş istersen gevşekse falan yapabilir..Naçizane fikrim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aRsLanBu sabah dershaneye giderken çalıştırdığımda kar tanesi işareti çıkarak altındada yollarda buzlanma olabilir lütfen dikkatli sürün uyarısı aldım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Astra HOrjinal yazı sahibi: aRsLanBu sabah dershaneye giderken çalıştırdığımda kar tanesi işareti çıkarak altındada yollarda buzlanma olabilir lütfen dikkatli sürün uyarısı aldım
Orjinal yazı sahibi: cekYOrjinal yazı sahibi: aRsLanBu sabah dershaneye giderken çalıştırdığımda kar tanesi işareti çıkarak altındada yollarda buzlanma olabilir lütfen dikkatli sürün uyarısı aldım2016 w205 AMG
Yorum
-
Ben cok daha once gormustum buzlanma olayını da 1ay once arac erzuruma geldi ve artık uyarı vermeyi kesti bildigim kadarıyla 4derecenin altında uyarı verior eee
Erzurumda hıc pozitif olmadıgı icin sıcaklık gerek duymadı herhalde2011 İnsignia 2.0 CDTI 160HP Active Select + DVD800 Navi
Yorum
Yorum