Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kasko Fiyatı Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kasko Fiyatı Hakkında

en ucuz yaptıran benim sanırım.gerçekten ben 55000 tl araç değerine bu parayı ödüyorum.daha önce 35 binliralık araca 1080 tl ödüyodum hatta 23000 tlik arabaya 720 tl ödedim.en ekonomik bu çıktı tabi bunda sigortacı ve sevdiğim çok iyibir abimizin bana özel fiyatlandırmasıda etkili oldu.Kaldıki bir arkadaşımızında 2011 model cruzu için kaskodan 2.yılı için fiyat aldı 846 tl ben 650 tl ye hallettim onun kaskosunuda
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Anadolu sigorta-- 914 tl 6 taksit --- 3 adet hasarsızlık koruma.Muafiyetsiz % 100 deprem koruması.

Yorum

ben 1 hafta once 1,6 t cosmo ya 1100 tl 12 ay taksıtle ıle yaptırdım... araç kasko bedeli ise 60100 tl

Yorum

Anadolu, %65 hasarsızlık, 73000 tl araç bedeli, full kaskoyu 640 tl ye yaptılar.
          1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

ben hür sigortadan yaptırdım kasko değerı 57000 kasko parası 2450 en uçuk benim sanırım)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seb0
              ben hür sigortadan yaptırdım kasko değerı 57000 kasko parası 2450 en uçuk benim sanırım)
              NEDEN BÖYLE OLDU Kİ
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Benim birader 10 gün önce yaptırdı heryeri aradık en uygun 2800,- tl bulabildi.
                Kardesim 27 yaşında , ikamet yeri istanbul aracı BMW 320i 2007 Benzinli araç degeri 60000,- gösterildi. Ben anlamadım ne iştir bu ya! 5350,- tl isteyen oldu (aksigorta) şaştım kaldım.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

kaskoda ilk öncelik ehliyet yaşı,sonra sicilin(kazasızlık süren),aracın türkiyedeki kaza oranı,en son olarak yaşadığın şehir.trafik sigortasında yaşadığın şehir en önemlisi.bizim araçlarımız henüz türkiyede yeni olduğu için kaza istatistiği düşük ilerleyen senelerde kazalar arttıkça bu değer artacak buda kaskoda ekstra olarak bizlere yansıyacak malesef.
                  bmw daha çok gençlere hitap eden ve agresif sürüş sonrası en çok kaza geçiren araçlar arasında olduğu için kasko bedeli normal yani
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                    kaskoda ilk öncelik ehliyet yaşı,sonra sicilin(kazasızlık süren),aracın türkiyedeki kaza oranı,en son olarak yaşadığın şehir.trafik sigortasında yaşadığın şehir en önemlisi.bizim araçlarımız henüz türkiyede yeni olduğu için kaza istatistiği düşük ilerleyen senelerde kazalar arttıkça bu değer artacak buda kaskoda ekstra olarak bizlere yansıyacak malesef.
                    bmw daha çok gençlere hitap eden ve agresif sürüş sonrası en çok kaza geçiren araçlar arasında olduğu için kasko bedeli normal yani
                    Teşekkür Ahmet kardes açıklayıcı olmuş .

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      Orjinal yazı sahibi: seb0
                      NEDEN BÖYLE OLDU Kİ
                      walla araba şirket üstüne bu yüzden yüksek dediler.. hem yaş genç belki oda etkendir..

Yorum

İşleniyor...
                      X