Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kasko Fiyatı Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kasko Fiyatı Hakkında

kaskonun şartnameleri kadar firmasıda çok önemli. büyük ve işini özveriyle yapan bi firma herhangi bi sorunda size ellerinden gelen yardımı yapacaktır.baştan sağma iş yapmazlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
      Merhaba, KIA marka aracıma kasko yaptırmak üzereyim. Full kasko 1.100 TL ve 11 Taksit sizce uygun mu?
      Model, yıl, türünü yazarsanız size fiyat alabilirim. Eğer binek ise aracınız bana çok fazla geldi fiyatı..

Yorum

bende x marka kaskoda teror saldirisi dahil full olarak 30% hasarsizlik ve 5% kapali garaj alarm indirimi ile 1025 tl ye 49000tl uzerinden yaptirdim

Yorum

Aracın markasına göre de kasko firmaları farklı fiyatlar veriyorlar.Mesela benim 2010 model micra aracıma 1.100 tl bedel çıkarken,insigniama 770 civarı (%40 hasarsızlık dahil) rakam çıktı.
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Yarın guncellicez bizde kaskoyu imzamdaki arac için 1.100 TL dediler hasarsızlıkla birlikte 88küsürde arac bedeli sayıyorlarmıs, gecen sene 83küsür sayılıyordu 1500TL idi . Artı mini onarım hizmetleri ve olanaklarıda yeterli bnce kakonun. Arac imzadaki ehliyet ise 40senelik tek kaza var yanlıs hatırlamıyorsam bu ehliyette.
            2011 İnsignia 2.0 CDTI 160HP Active Select + DVD800 Navi

Yorum

bizim araç %40 indirim ile 830 tl 55.750 kasko değeri. yaşadığı şehir, kazasızlık oranı, ''yaş'' özellikle çok etkiliyor kasko fiyatını 40 yaşındaki adamla 20'li yaşlardaki kişilerin kaskoları arasında nerdeyse uçurum oluyor, Kaan kardeşim kasko yaptıracaksan arabayı ailede bir büyüğün üzerine yaptırmanı tavsiye ederim...

Yorum

Fiyat aldığım kasko 180 Ps yerine 115 PS motora göre 48.000 TL üzerinden hesaplamış ve 1680 TL hesap çıkarmış. Heralde 180 PS göre hesaplarsa 2000 tl ye kadar çıkartır gibi.

Sanırım Van'da yaşayacağımı deyince adamlar tırstı. Ayrıca benim araç diplomatik plaka. Yabancı plaka olmasıda fiyatı artırmış olabilir .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
                  Fiyat aldığım kasko 180 Ps yerine 115 PS motora göre 48.000 TL üzerinden hesaplamış ve 1680 TL hesap çıkarmış. Heralde 180 PS göre hesaplarsa 2000 tl ye kadar çıkartır gibi.

Sanırım Van'da yaşayacağımı deyince adamlar tırstı. Ayrıca benim araç diplomatik plaka. Yabancı plaka olmasıda fiyatı artırmış olabilir .
                  benim kaskomda sadece 30 tl farketti benim eski aracım 115 bg, kasko değeri 44 bin tl idi bu 56 bin neredeyse, ama sadece 30 tl fark var

Yorum

2012 insignia 1.4 turbo sadece 680 tl Allianz sigorta . Araç bedeli ekstralarlan 65.000 tl gösterildi..

%67 indirim ile Herhalde bu kadar indirim oranı yüksek olan başkası yoktur hiho
                    2015 2.0 sorento

Yorum

Arkadaşlar ben geçen ay kasko yeniledim. Araç değeri 58750 TL. hasarsızlık indirimi var. Memleket Bursa. fiyat 970 TL. Sigorta şirketi AXA... 10 taksit...
                      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

1.4 insignia için,sunroof ,18 jant ve navigasyonuda eklersek kaçtan yaptırmam uygun olur? 1200 TL iyi fiyatmı her şey dahil.Hiçbirşeyden muaf tutmadan .
                        2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                        2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                        2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

1.4 beyaz insignia. 60 bin tl üzerinden. yaşım 26 yaş. anadalu sigorta full kasko 1200 tl yaptırdım.ilk kaskom

Yorum

bugün fiyat aldım yeni araçla ilgili 983tl euroka,hasarsızlık hariç
                            06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

2011 model
                              2.0 crdı
                              130 hp
                              otomotik edition modelene
                              78 000 tl fiyat cıktı
                              ve 750 tl kasko tutcagını söylediler
                              isvicre sigortadan
                              150 de trafik sgortası
                              bugun aldıgım fiyat
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                                ben 7 senelik kaskoya sahibim şuanda arcım full kasko indirimlerle birlikte 526 tl ile kaskolu
                                Biz o fiyatı 59 plaka 2009 model Astraya ödüyoruz
                                [CENTER][CENTER]

Yorum

İşleniyor...
                                X