Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kasko Fiyatı Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kasko Fiyatı Hakkında

Merhaba, KIA marka aracıma kasko yaptırmak üzereyim. Full kasko 1.100 TL ve 11 Taksit sizce uygun mu?

Ynt: Kasko Fiyatı Hakkında

Merhaba,

kasko bedeli aracın fiyatına ve sizin TC kimlik numaranıza göre sistem tarafından otomatik belirlenir bu arada kasko poliçesi üzerindeki şartnamelere de bakmak gerekiyor kaskoyu sadece fiyat olarak değerlendirmek yanlış olur diye düşünüyorum poliçe aslında bir sözleşme niteliğini taşıyor ve şartlar çok önemli

Yorum

Tam bende bu konuyu düşünüyordum. Bende aracıma kasko yaptırmayı düşünüyordum. Bu sektörde olan veya yakını olan arkadaşlarım varsa fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca 2009 model insigina 1.6 T. cosmo aracıma 1600 cıvarında ******sigorta şirketinden teklif verdiler.(şirket ismi vermek istemedim) Bu bana biraz fazla gibi geldi. Sizce uygunmudur. Yakın zamanda yaptıran arkadaşlarım varsa bu fiyatı onlar daha iyi yorumlarlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozas
        Merhaba,

kasko bedeli aracın fiyatına ve sizin TC kimlik numaranıza göre sistem tarafından otomatik belirlenir bu arada kasko poliçesi üzerindeki şartnamelere de bakmak gerekiyor kaskoyu sadece fiyat olarak değerlendirmek yanlış olur diye düşünüyorum poliçe aslında bir sözleşme niteliğini taşıyor ve şartlar çok önemli
        Sayın Özlem Hanım, ilginiz ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Poliçe daha elime geçmedi inceledikten sonra şartname'i kararımı vereceğim. Saolun

Orjinal yazı sahibi: bumerang
        Tam bende bu konuyu düşünüyordum. Bende aracıma kasko yaptırmayı düşünüyordum. Bu sektörde olan veya yakını olan arkadaşlarım varsa fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca 2009 model insigina 1.6 T. cosmo aracıma 1600 cıvarında ******sigorta şirketinden teklif verdiler.(şirket ismi vermek istemedim) Bu bana biraz fazla gibi geldi. Sizce uygunmudur. Yakın zamanda yaptıran arkadaşlarım varsa bu fiyatı onlar daha iyi yorumlarlar.

Bu başlık iyi olmuş, birikim sahibi olan üyelerimiz sizede yardımcı olacaktır diye düşünmekteyim sevgiler

Yorum

Benim daha önceki arabam 2006 model kia cerato idi 34 plaka ve babamin üzerine kayıtlı oldugundan 2010 yılı icin 1050,- tl ödemiştim (yaş şehir dolayı)
          Şimdiki aracım için ilk yıl 1076,-tl ikinci yıl için 776,-tl bu sefer kaza yaptığım icin hasarsızlik indirimi olmayacak dolayısıyla ne kadar olur bilemiyorum.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

1600 TL biraz fazla gibi geldi :/
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
              İmzamda ki aracı 1670 tl 'ye yaptırdım.

Yorum

fiyata bakmayın kaskonun ne özelliklerde yaptırdınız, öncelikle yaşadığınız şehir yaş ve daha önce kaza yapmışmısınız ona göre değerlendiriliyor. ben full kasko 1050tl yaptımıştım 12 taksit mailoldur olarak karttan limit düşürmeden çekiyorlar. eğerki ben düzcede yaşasaydım 700tl olacaktı şehir çok şeyi değiştiriyor
                2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                  fiyata bakmayın kaskonun ne özelliklerde yaptırdınız, öncelikle yaşadığınız şehir yaş ve daha önce kaza yapmışmısınız ona göre değerlendiriliyor. ben full kasko 1050tl yaptımıştım 12 taksit mailoldur olarak karttan limit düşürmeden çekiyorlar. eğerki ben düzcede yaşasaydım 700tl olacaktı şehir çok şeyi değiştiriyor
                  İnsignia için 1.000 tl nin altında uygulamaya almıyor sigorta şirketleri. Hasarsızlık la beraber benim 700 küsüre geliyordu 2011 şubat ayında aracı aldığımda fakat merkez bu aracı minimum 1000 tl üzerinden alabiliyoruz dediler. bilginize
                  [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

kamil abi belki sizin araç sıfır olduğundan öyle demiş olabilirler ablamlardada 2010 insignia var onlar 830tl yaptırdılar şehir ankara, ben ise 2009 insignia 1050 yaptırdım. sigorta ismi vermek doğru olurmu bilmiyorum ama sigorta yaptırırkende ordaki çalışanlarla keyifli bir sohpet ederken bana düzcede yaşasaydın 700tl çıkacağını söylediler
                    2015 leon fr

Yorum

kamil abi belki sizin araç sıfır olduğundan öyle demiş olabilirler ablamlardada 2010 insignia var onlar 830tl yaptırdılar şehir ankara, ben ise 2009 insignia 1050 yaptırdım. sigorta ismi vermek doğru olurmu bilmiyorum ama sigorta yaptırırkende ordaki çalışanlarla keyifli bir sohpet ederken bana düzcede yaşasaydın 700tl çıkacağını söylediler
                      Yiğit'cim raiç değer üzerinden bakılıyor zaten fiyatına aracın, benim 2.0 cdtı 160 lık fiyatı ona baz alınmış olabilir belki, ama kesin aracın fiyatını baz alarak söylüyorlar. Sigorta şirketinin çok iyi bir müşterisiyimdir. fiyat özel veriliyor.
                      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

tmm abi ben bişey demedim zaten sen insignialar için 1000 tl altında olmadığını belirttiğin için yazdım bilgi açısında
                        2015 leon fr

Yorum

tmm abi ben bişey demedim zaten sen insignialar için 1000 tl altında olmadığını belirttiğin için yazdım bilgi açısında
                          ok dir. yiğitçim ben kara dumancı olduğumdan dolayı her keside öyle mi zannettim nee

Yorum

Aracımı 25.11.2011 tarihinde 60.500 TL bedel üzerinden 12 ay taksitli olarak toplam 785,72 TL'ye ........Sigorta'ya Kasko yaptırdım.
                            (Hasarsızlık indirimi dahil)
                            Yorum sizlerin...

Yorum

ben 7 senelik kaskoya sahibim şuanda arcım full kasko indirimlerle birlikte 526 tl ile kaskolu
                              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                              X