Merhaba, KIA marka aracıma kasko yaptırmak üzereyim. Full kasko 1.100 TL ve 11 Taksit sizce uygun mu?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kasko Fiyatı Hakkında
Collapse
X
-
Ynt: Kasko Fiyatı Hakkında
Merhaba,
kasko bedeli aracın fiyatına ve sizin TC kimlik numaranıza göre sistem tarafından otomatik belirlenir bu arada kasko poliçesi üzerindeki şartnamelere de bakmak gerekiyor kaskoyu sadece fiyat olarak değerlendirmek yanlış olur diye düşünüyorum poliçe aslında bir sözleşme niteliğini taşıyor ve şartlar çok önemli
-
Tam bende bu konuyu düşünüyordum. Bende aracıma kasko yaptırmayı düşünüyordum. Bu sektörde olan veya yakını olan arkadaşlarım varsa fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca 2009 model insigina 1.6 T. cosmo aracıma 1600 cıvarında ******sigorta şirketinden teklif verdiler.(şirket ismi vermek istemedim) Bu bana biraz fazla gibi geldi. Sizce uygunmudur. Yakın zamanda yaptıran arkadaşlarım varsa bu fiyatı onlar daha iyi yorumlarlar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozasMerhaba,
kasko bedeli aracın fiyatına ve sizin TC kimlik numaranıza göre sistem tarafından otomatik belirlenir bu arada kasko poliçesi üzerindeki şartnamelere de bakmak gerekiyor kaskoyu sadece fiyat olarak değerlendirmek yanlış olur diye düşünüyorum poliçe aslında bir sözleşme niteliğini taşıyor ve şartlar çok önemli
Orjinal yazı sahibi: bumerangTam bende bu konuyu düşünüyordum. Bende aracıma kasko yaptırmayı düşünüyordum. Bu sektörde olan veya yakını olan arkadaşlarım varsa fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca 2009 model insigina 1.6 T. cosmo aracıma 1600 cıvarında ******sigorta şirketinden teklif verdiler.(şirket ismi vermek istemedim) Bu bana biraz fazla gibi geldi. Sizce uygunmudur. Yakın zamanda yaptıran arkadaşlarım varsa bu fiyatı onlar daha iyi yorumlarlar.
Bu başlık iyi olmuş, birikim sahibi olan üyelerimiz sizede yardımcı olacaktır diye düşünmekteyim sevgiler
Yorum
-
Benim daha önceki arabam 2006 model kia cerato idi 34 plaka ve babamin üzerine kayıtlı oldugundan 2010 yılı icin 1050,- tl ödemiştim (yaş şehir dolayı)
Şimdiki aracım için ilk yıl 1076,-tl ikinci yıl için 776,-tl bu sefer kaza yaptığım icin hasarsızlik indirimi olmayacak dolayısıyla ne kadar olur bilemiyorum.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bumerangTam bende bu konuyu düşünüyordum. Bende aracıma kasko yaptırmayı düşünüyordum. Bu sektörde olan veya yakını olan arkadaşlarım varsa fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca 2009 model insigina 1.6 T. cosmo aracıma 1600 cıvarında ******sigorta şirketinden teklif verdiler.(şirket ismi vermek istemedim) Bu bana biraz fazla gibi geldi. Sizce uygunmudur. Yakın zamanda yaptıran arkadaşlarım varsa bu fiyatı onlar daha iyi yorumlarlar.
Yorum
-
fiyata bakmayın kaskonun ne özelliklerde yaptırdınız, öncelikle yaşadığınız şehir yaş ve daha önce kaza yapmışmısınız ona göre değerlendiriliyor. ben full kasko 1050tl yaptımıştım 12 taksit mailoldur olarak karttan limit düşürmeden çekiyorlar. eğerki ben düzcede yaşasaydım 700tl olacaktı şehir çok şeyi değiştiriyor2015 leon fr
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18fiyata bakmayın kaskonun ne özelliklerde yaptırdınız, öncelikle yaşadığınız şehir yaş ve daha önce kaza yapmışmısınız ona göre değerlendiriliyor. ben full kasko 1050tl yaptımıştım 12 taksit mailoldur olarak karttan limit düşürmeden çekiyorlar. eğerki ben düzcede yaşasaydım 700tl olacaktı şehir çok şeyi değiştiriyor[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
kamil abi belki sizin araç sıfır olduğundan öyle demiş olabilirler ablamlardada 2010 insignia var onlar 830tl yaptırdılar şehir ankara, ben ise 2009 insignia 1050 yaptırdım. sigorta ismi vermek doğru olurmu bilmiyorum ama sigorta yaptırırkende ordaki çalışanlarla keyifli bir sohpet ederken bana düzcede yaşasaydın 700tl çıkacağını söylediler2015 leon fr
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18kamil abi belki sizin araç sıfır olduğundan öyle demiş olabilirler ablamlardada 2010 insignia var onlar 830tl yaptırdılar şehir ankara, ben ise 2009 insignia 1050 yaptırdım. sigorta ismi vermek doğru olurmu bilmiyorum ama sigorta yaptırırkende ordaki çalışanlarla keyifli bir sohpet ederken bana düzcede yaşasaydın 700tl çıkacağını söylediler[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18tmm abi ben bişey demedim zaten sen insignialar için 1000 tl altında olmadığını belirttiğin için yazdım bilgi açısında[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
Yorum
-
Aracımı 25.11.2011 tarihinde 60.500 TL bedel üzerinden 12 ay taksitli olarak toplam 785,72 TL'ye ........Sigorta'ya Kasko yaptırdım.
(Hasarsızlık indirimi dahil)
Yorum sizlerin...
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
Yorum