merhaba arkadaşlar benım aracımın kısa farları çok kısa gosterıyor 5 m onumu zor goruyorum bunun sebebı ne olabılır afl degıştırdım ondan olabılırmı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
far ile ilgili problemım var
Collapse
X
-
Ynt: far ile ilgili problemım var
Valla ben de farların fazla kuvvetli olmasından şikayetçiyim.Aslında ben çok memnunum da diğer sürücüler şikayetçi.Haftasonu şehirdışına çıkmam gerekti hem gidiş hem dönüş gece yolculuğu oldu vallahi burnumdan geldi.Artık karşıdan gelenlerin selektör yapmasını geçtim önümdeki bir kaç araç flaşörlerini yaktı.Ben de ışık yakanlara bunlar kısa diye selektör yaktım herhalde kör olmuşlardır Bizim farlar yüksek hızlara çıktıkça gözleri iyice uzağa dikiyorlar bu da uzun gibi oluyor zaten kuvvetli...2 gidiş 2 geliş yolun refüjü geçip geliş istikametini aydınlatıyordum ben böyle bir far görmedim şehir aydınlatması gibi haha
Bu arada 560 km toplam yol yaptım 40km şehir içi geri kalanı şehirler arası git gel ortalama hızım 144km/sa.Gece olunca radar da yoktu benim için güzel bir haftasonu oldu
AFL garantiden değişti sanırım.Servise götürüp far ayarınıza baktırın derim biraz yukarı kaldırırlar mercekleri ben de en kısa zamanda gidip far ayarı yaptırıcam herhalde haftasonu arkamdan oldukça konuşmuşlardır.
2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Ynt: far ile ilgili problemım var
alyan anahtarına ihtiyac var farlar sadece aşağı yukarı kalkıyor.. sağa sola ayarlaması yok2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum