Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 yazılım güncellemesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.4 yazılım güncellemesi

belki de beni kandırmışlardır
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

aracın canı sıkılıyor acillll beni servise götür diyor heralde allahtan benim aracta böyle bişey olmadı
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
        Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
        bugun yazılım güncellemesini yaptırdım 15-20 dk fln sürüyo ama servis çok yoğun olduğu için 4 saatte fln anca aldılar aracı. yalnız bende yakıt tüketim değerleri sıfırlanmadı aynen duruyo
        Beni kandırmış o zaman çakallar.....
        Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
        belki de beni kandırmışlardır
        Bence yapılan karışık işlem o yüzden Smg05'in tüketim değerleri sıfırlanmış ,benim ki de sıfırlanmadı.Ben de fren kalibrasyonun da hata oldu, park freni çalışmadı.yazılımdan başka bir yerden onu düzelttiler.

Yorum

Ben de yaptırdım yaklaşık 30 dakika sürdü. Hiç değer sıfırlanmadı. Sadece ara sıra gelen acil servise gidin hatası artık gelmiyor.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
          Navigasyon DVD
          46KT880

Yorum

aracım astra 1.4 t bende bayadır bu uyarı " aracı en kısa sürede servise götürün" uyarısı çıkıyor...

aracımda LPG var önce bundan sandık denedik test ettik olmadı.. sonra bir kere benzinde denedim gene verdi...

servisede götürdüm opis + opak ikiside herhangi bir şey olmadığını söledi... acaba bu güncelleme astralar içinde varmıki...

ilk olarak sayın ygtylmz dediği gibi depoyu çeyregin üstü yapacağım... düzelmesse ankaranın meşhur servisleri taştan gibi gözüküyor tek tek gezeceğim..
            AStra 1.4 Turbo Enjoy Plus + lpg 2010

Cüneyt Özgül

Yorum

İşleniyor...
            X