Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
bugun yazılım güncellemesini yaptırdım 15-20 dk fln sürüyo ama servis çok yoğun olduğu için 4 saatte fln anca aldılar aracı. yalnız bende yakıt tüketim değerleri sıfırlanmadı aynen duruyo
Beni kandırmış o zaman çakallar.....
Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
belki de beni kandırmışlardır
Bence yapılan karışık işlem o yüzden Smg05'in tüketim değerleri sıfırlanmış ,benim ki de sıfırlanmadı.Ben de fren kalibrasyonun da hata oldu, park freni çalışmadı.yazılımdan başka bir yerden onu düzelttiler.
aracım astra 1.4 t bende bayadır bu uyarı " aracı en kısa sürede servise götürün" uyarısı çıkıyor...
aracımda LPG var önce bundan sandık denedik test ettik olmadı.. sonra bir kere benzinde denedim gene verdi...
servisede götürdüm opis + opak ikiside herhangi bir şey olmadığını söledi... acaba bu güncelleme astralar içinde varmıki...
ilk olarak sayın ygtylmz dediği gibi depoyu çeyregin üstü yapacağım... düzelmesse ankaranın meşhur servisleri taştan gibi gözüküyor tek tek gezeceğim..
Yorum