Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arka tampon hasarı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Arka tampon hasarı

Geçmiş olsun, yetkili bir servise götürün aracınızı, hasarınız Beyan karşılığı hemen işleme alırlar, büyük ihtimallede tamponu AutoKing'e gönderceklerdir.

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

Geçmiş olsun. Boyle vurup kaçanları döveceksin. Acelen varsa bir kart yada numara bırak bari Allah'ın adamı..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Blackwind
        Geçmiş olsun. Boyle vurup kaçanları döveceksin. Acelen varsa bir kart yada numara bırak bari Allah'ın adamı..
        arkadaşım çok güzel demişsim ama o dediğin yurtdışında oluyor malesef. burasın Türkiye. vicdan yok. vur kaç yakalanmazsan kardır...
        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
          Orjinal yazı sahibi: Blackwind
          arkadaşım çok güzel demişsim ama o dediğin yurtdışında oluyor malesef. burasın Türkiye. vicdan yok. vur kaç yakalanmazsan kardır...
          Öyle de böyle de çıkar, onu hiç düşünmüyor insanlar.. Düşünseler bu tarz davranışlarda bulunmazlar.. Üzücü..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fixx
            Ufak bir kaza haberi de benden Bugün otoparkta aracıma arkadan çarpmışlar. Bu arada aracın bulunduğu yerin arkası bomboş, çarpmayı nasıl becermişler bilmiyorum.
            ......
            Geçmiş olsun. Otopark'ta aracın arkasının bomboş olduğunu söylemişsiniz, daha önce başka bir yerde çarpmış olabilirler mi? alala
            Öğle de olsa sorumsuz sürücüler çoğaldı. Vur ve kaç

Yorum

geçmiş olsun
              2015 leon fr

Yorum

istannbul da araba kullanmak hakikaten çok zor. orada kamyon kullanmak lazım. çıiziksiz araç yok gibi bişey

Yorum

geçmiş olsun allah beterinden saklasın
                  2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                    Ufak bir kaza haberi de benden Bugün otoparkta aracıma arkadan çarpmışlar. Bu arada aracın bulunduğu yerin arkası bomboş, çarpmayı nasıl becermişler bilmiyorum.
                    ......
                    Geçmiş olsun. Otopark'ta aracın arkasının bomboş olduğunu söylemişsiniz, daha önce başka bir yerde çarpmış olabilirler mi? alala
                    Öğle de olsa sorumsuz sürücüler çoğaldı. Vur ve kaç
                    Tekrar çok teşekkür ediyorum herkese geçmiş olsun dilekleriniz için.

O gün bagajla çok işim oldu sabahtan ve öğlen tekrar araca geldiğimde, yani arabayı bıraktığımda hasar olmadığına eminim. Hacettepe Üniversitesi otoparkı olduğu için sürücü kitlesi öğrenci, ve hatta bayan öğrenci, yani nası yaptıklarını çok da düşünmüyorum açıkçası, güzel bir yolunu bulmuşlardır

Bu arada otoparkın kamera kayıtları incelenecek, araç kameraya biraz uzakta kalmış, ancak belki bir ihtimal çarpan araç bulunabilir.

Yetkili servisler Autoking tarzı yerlerle çalışıyor mu? Ben direk kendim Autoking'e(veya kaskomun anlaşması hangisiyle varsa) götürürüm diye düşünüyordum.
                    '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                    '15 BMW 118i LCI

Yorum

Geçmiş olsun

Yorum

Dün kampüs güvenlik şefiyle konuşmuştum, bugün çok sağolsunlar gerekli tüm materyali hazırlayıp, DVD'ye çekip verdiler bana. Okulun öğrenci servisi imiş çarpan:
                        http://youtu.be/QB37Tjce4Sg

Sadece çarpma anını zoom yapıp koydum, normalde geniş açılı ve süresi uzun bir video, sonrasında şoför otoparkın diğer tarafına gelip araçtan iniyor, biraz etrafa bakındıktan sonra aracın arkasına bakıyor, sonra bir sigara yakıp içiyor, sonra yine araca binip gidiyor. Bu arada servis dolu, öğrenciler var içinde.

Bu arada aracın sabah kampüse giriş videosunu da bulup oradan net şekilde plakasını almışlar.
                        '15 BMW 118i LCI

Yorum

Dün kampüs güvenlik şefiyle konuşmuştum, bugün çok sağolsunlar gerekli tüm materyali hazırlayıp, DVD'ye çekip verdiler bana. Okulun öğrenci servisi imiş çarpan:

Sadece çarpma anını zoom yapıp koydum, normalde geniş açılı ve süresi uzun bir video, sonrasında şoför otoparkın diğer tarafına gelip araçtan iniyor, biraz etrafa bakındıktan sonra aracın arkasına bakıyor, sonra bir sigara yakıp içiyor, sonra yine araca binip gidiyor. Bu arada servis dolu, öğrenciler var içinde.

Bu arada aracın sabah kampüse giriş videosunu da bulup oradan net şekilde plakasını almışlar.
                          Tekrar geçmiş olsun. Güvenlik kameralarının olması ve Kampüs yetkililerinin çarpan araca ait plaka ve çarpma anının görüntüleri vermeleri konusundaki duyarlı davranışa teşekkür etmek lazım. clapclap

İzlediğim görüntülerden, o kampüste bu olaya benzer nice olaylar olduğu veya olacağı aşikar.

Kampüsce park düzeni iyi organize edilmediğinden, araç sahipleri de gelişigüzel bir şekilde araçlarını park etmişler. Kimi içerde, kimi dışarda. Araçların dönüşleri bile çok zor hale gelmiş.

Her şeyden önce bu ve benzeri durumların önüne geçilmesi için iyi bir park düzeninin oluşturulması gerektiğine inanıyorum.

Yorum

şanslısın ki görüntüleri vermişler şimdi trafik mahkemesine gitmen gerekiyor tabi ondan önce bence plakadan şofuru bulup anlaşma yoluna gitmek en doğrusu..
                            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya

Tekrar geçmiş olsun. Güvenlik kameralarının olması ve Kampüs yetkililerinin çarpan araca ait plaka ve çarpma anının görüntüleri vermeleri konusundaki duyarlı davranışa teşekkür etmek lazım. clapclap

İzlediğim görüntülerden, o kampüste bu olaya benzer nice olaylar olduğu veya olacağı aşikar.

Kampüsce park düzeni iyi organize edilmediğinden, araç sahipleri de gelişigüzel bir şekilde araçlarını park etmişler. Kimi içerde, kimi dışarda. Araçların dönüşleri bile çok zor hale gelmiş.

Her şeyden önce bu ve benzeri durumların önüne geçilmesi için iyi bir park düzeninin oluşturulması gerektiğine inanıyorum.
                              Dediklerinde sonuna kadar haklısın Cemil Abi, şu küçücük ve kısa süreli görüntüden bile belli oluyor ki bi de kampüsün genel halini görsen. Ben/Biz her gün bu düzensizliğin sıkıntısını yaşıyoruz, ne değişik park şekilleri gördüğüme inanamazsınız . "Şimdiki" Türkiye diyor, geçiyorum.

Bakalım Gökhan bugün sigortacımla görüşeceğim, sanıyorum o da önce anlaşma yolunu tavsiye edecektir.

Bir de forumca kızacaksınız ama , yine de sorayım; eğer karşı tarafın kaskosu herşeyi karşılayacak ve benim kasko hasarsızlığım bozulmayacaksa, direk arka tamponu değiştirtiyim mi(tabi eksperle biraz konuşmak gerekebilir)? Yeni tampon renk ve araca tam oturma(hatların sıfır olması) açısından sıkıntı yaratır mı?
                              '15 BMW 118i LCI

Yorum

.......
                                ........
                                Bir de forumca kızacaksınız ama , yine de sorayım; eğer karşı tarafın kaskosu herşeyi karşılayacak ve benim kasko hasarsızlığım bozulmayacaksa, direk arka tamponu değiştirtiyim mi(tabi eksperle biraz konuşmak gerekebilir)? Yeni tampon renk ve araca tam oturma(hatların sıfır olması) açısından sıkıntı yaratır mı?
                                Kızma diye bir husus olacağını zannetmiyorum.

Değerli Üyelerimiz konu hakkında yapılabilecekleri güzel bir şekilde yorumlarıyla açıklamışlar..

Diğer taraftan tamponlarımız yan sanayi ürünü olmayacağı için kusursuz olarak oturma yapacaktır. Yanılmıyorsam (bilen üyelerimiz lütfen düzeltsinler) tamponlar orijinal olarak Almanya'dan boyanmış olarak gelmektedir.

Tekrar geçmiş olsun.

Yorum

İşleniyor...
                                X