arkadaşlar amartisörün patlak olduğu nasıl anlaşılır geçen araçla seyir halinde sert bir viraja girdim 4 teker birden kaydı bununla alakası var mıdır
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
amartisörün patlak olduğu nasıl anlaşılır
Collapse
X
-
Ynt: amartisörün patlak olduğu nasıl anlaşılır
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18patlak amartisör lık lık ses gelir kayma onunla ilgisi olacağını sanmıyorum2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Patlak Amortisör belirtileri ;
1 ) Arac haddinden fazla esneme yapar,
2) kasislerden gecerken veya hafif cuukura düşmelerde tak tak diye vurur.
Bu iki belirti gözden kaçmayacak belirtilerdir ve patlaksa bu ikisinden birini mutlaka yaşarsınız...
Yorum
-
patlak amortisörde; araba beşik gibi olur, sallanır(hemen hemen hepsi patladı varsayarsak), çukurlarda lak, luk, lık(L"nin yanına gelen tüm sesli harfler dahil.) ses yapar...2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
Çok hoş tarif olmuş Volkan BeyOrjinal yazı sahibi: ekemenlipatlak amortisörde; araba beşik gibi olur, sallanır(hemen hemen hepsi patladı varsayarsak), çukurlarda lak, luk, lık(L"nin yanına gelen tüm sesli harfler dahil.) ses yapar...Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
teşekkür ederim Cem bey. biraz espiri katayım dedim işin içine....2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
Yorum