Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 CDTI 160HP Yakıt Tüketimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2.0 CDTI 160HP Yakıt Tüketimi

benim eski aracım mil olarak ayarlıydı servis yaklaşık 20 dakkalık bi işlemle km ye çevirmişti bi görüşün derm..
    F30 Sport+

Yorum

Bugün araca baktım km olarak gösteriyordu gökhan bey bu arada ben ayarlara baktığımda oradan değiştirilebildiğini gördüm servis biraz oyalamış sanırım fakat sabah baktığımda 480km gösteriyordu benimde aklıma şu geldi araç henüz 100km ye ulaşmadığı için sürücünün ortalaması hakkında bilgisi yok sanırım bu yüzden böyle gösteriyor depo 217tl gibi bir fiyata doldu sanırsam

Yorum

1.6T deposu 70 litre.

Yorum

ben de 1.6 T ile 650 - 700 km gidilebileceğini düşünüyorum

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

pardon hatta 700 - 750 km demeliyim..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

bu sorun bende de var ilk depoyu doldurdum 138 km gösterdi şimdi 290 larda ama bi türlü yükselmiyo full halde 650-700 gibi bi rakam beklerken bu çıktı servise götürdüm program attılar aynı değişen bişey yok acaba sizde de durum böylemi? servis elemanı şunu dedi ''anlık bastığındaki gaz pozisyonuna göre depoda kalan yakıtla kaç km gideceğini gösterir ''yav kardeşim depo full sen neden bahsediyosun dedim depoyu doldurunca ortalama benzini gösterir basarsan o zaman düşer mantık böyle diğer araçlarda ben böyle söyleyince cevap veremedi sizdn ricam araçlarınızı kontrol edip sizdede mi böyle bi cevap yazarsanız sevinirim
              İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

2.0 CDTi`yi bugün galeriden teslim aldim, yaklasik 450km yoldan geldim. Ayagimin tozuyla yazayim dedim. Yarim depodan bir cizgi asagida olmasina ragmen 450 km yolu sorunsuz geldim, uyari lambasi yenice yandi. Kalan mesafe 130 km olarak gösteriyordu. Yakit tüketimi 6.5 lt./ 100 km. (depo toplam kac litre aliyor henüz bilmiyorum)
                Konuyu acan arkadasla ayni özellikte olduguna göre bence göstergede ya da baska bir seyde problem olmali diye düsünüyorum.
                Opel Insignia Facelift 2.0 CDTi Sport, OPC Line Interieur, 163PS, 19" Jant, Atrazit, Sunroof, Otomatik Vites, Navi DVD900

Yorum

Güle güle kullanın, kazasız belasız. depo 70 yada 75 litre olması lazım.
                  InsigniaTEAM

Yorum

115 lik ile düz yolda tam dolu depo ile 1000 km giderim ama dağ bayır çıkmak yok

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                    35GB5825  A Rh+

Yorum

Malum Almanya otobanlarinin bircok yerinde hiz sinirlamasi olmadigindan hiho az yaksin diye bir gayretim olmadi. bircok yerde 180 - 200 arasi sabit hizla yol aldim.. Duruma bakacak olursak 6.5 lt / 100 km iyi bir deger sanirim. rolleyes
                      Opel Insignia Facelift 2.0 CDTi Sport, OPC Line Interieur, 163PS, 19" Jant, Atrazit, Sunroof, Otomatik Vites, Navi DVD900

Yorum

200 km/h ile mi 6,5 litre yaktınız
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          200 km/h ile mi 6,5 litre yaktınız
                          Bu hızlarda imkansız bu değer imkansız söyle olmuştur uzun bir yol gidilmiştir ve bu yolun %90 lık kısmını 100 km/h hızında gidilmiştir ve %10 luk kısımda biraz yüklenilmiştir belki o zaman bu değerlere yaklaşılabilir.

Ankara dönüşünde Boluya kadar CC ile 120 ye kitledim bolu sonrası özellikle izmit -istanbul arası bir passat ve insignia ile zıpladık eve geldiğimde 10.5 lmştu

Sonucu sormayın bilen biliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: abdeg33
                            Malum Almanya otobanlarinin bircok yerinde hiz sinirlamasi olmadigindan hiho az yaksin diye bir gayretim olmadi. bircok yerde 180 - 200 arasi sabit hizla yol aldim.. Duruma bakacak olursak 6.5 lt / 100 km iyi bir deger sanirim. rolleyes
                            6.5 dediğiniz duruma göre mükemmel bir rakam.Ben G.Antep Diyarbakır arası 7.4 yaptım 120-200 km/s arasında gezinerek ama o zaman araç daha 370 km deydi.
                            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                            2.0 CDTI
                            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Yanlis anlama oldu sanirim :/
                              450 km yolun tamamini 200 km ile gitmek icin havada ucmak lazim
                              Ama su sekilde söyleyeyim. 1 saat kadar yanlis yola girme sebebi ile sehir icine girdim trafige takildim. Kac km bilmiyorum ama 20 - 30 km arasi sanirim. Dur kalk ile gecti.
                              100 km kadar otobanda 180 - 200 arasi gittim. (Kesintisiz degil, ortalama toplam olarak tahminen) Diger kalan km.lerde ise 90 - 150 km/h arasi devam ettim. Sonuc ekranda 6.5 lt / 100 km olarak gösteriyordu.
                              Bugün sehir ici trafikte 20 km kadar kullandim. 8.1 lt / 100 km olarak gösteriyordu. Araca yeniyim, normal midir degil midir bilmiyorum. :/

Yorum

Çok iyi değerler bence.
                                OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

İşleniyor...
                                X