ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. 6000 KM DEYİM KRONİK SORUN OLARAK NİTELENDİRİLEBİLECEK OLAN TURBODAKİ FISLAMA DİYİMM (2000-2200 DEVİRDE ). SORUNU KESİN ÇÖZÜME ULAŞAN BİR ARKADAŞ BANADA YARDIM EDERSE SEVİRİM.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
TURBO SORUNU
Collapse
X
-
Ynt: TURBO SORUNU
Anladığım kadarıyla sen dumb valve ın sesini duyuyorsun. Turbo dolmaya başladığı zaman doluş sesini zaten duyarsın bu sırada ağaını gazdan çekersen basınçlı hava dumb valve den atılır. Opel mühendisleri sanırım biraz daha spor hava vermek için dumb valve i biraz daha sesli yapmışlar. Subaru ve benzer turbolu diğer araçlara sonradan takılan bloww off gibi de düşünebilirsin. Ben sırf bu sesi duyabilmek için camlar açık müzik kapalı geziyordum bi ara
Eğer aracında motor arıza ışığı yanmıyor ve/vye agüçten düşme yoksa yukarıda saydığım nedenlerden dolayı duyduğun ses çok normal.
Insignia da Genelde görülen turbo sorununda duyacağın ses daha gürültülü olur, tarr tarr şekilinde ve akabinde araç bayaa bi güçten düşer.
-
arkadaşlar saolun. söyle diyeyim benim de vites değişimlerindeki o fıslama ses çok hoşuma gidiyo ama alçak devirlerde giderken olmaması gerektiğini düşününorum. ıslık sesi gibi, vites değiştirikenki fıslma değil. hafta sonu reis oto ya gitmeyi düşünüyorum. bir gelişme olursa paylaşırım. NOT : ilk aldığım da o ses kesinlikle yoktu.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mertkdoğrudur o sesi duymak için arabalarına 10000 20000 30000tl para döküyorlar zevk meselesi ben onu duyuyim diye cam acık gidiyorum tahrik edici bi sesAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
Yorum