benim araçta yapıyor sabahları soğukken depriyajdan ayagnı çek bırak araç yüke motor güçe binince gıcırtt gıcırtt diye bir ses hatta gaz ver bırak aynı ses ama sabah soğukken benim tespitime göre aracın sag ön kısmı ama ısınca tık yok sanırım kronik hepsinde var ama 5-6 km git ses kesiliyor..
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof 2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI.. 2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM... 2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
dün aracımı servise bıraktım, yapılan kontrollerde yağ filtresinin dolduğu ve sesin yağ filtresinden geldiği anlaşıldı, aracım 27000 km idi, mecburen 30000 km bakımı yaptırdım, bide aracımın direksiyon kutusunda yağ kaçağı oluşmuş, sanırım garantiden değişicek....
Selamlar,
Daha önceki aracım 2004 Vectra comforttu. Aracım çok temizdi sadece ön konsolda bazen tıkırtı geliyordu sebebini bulamadığım için sattım. Sırf bu tıkırtı işleriyle uğraşmayayım diye 0 insignia aldım.
Ama malesef özellikle rampa çıkarken ön konsol resmen titriyor sanki. her bir taraftan ses geliyor. Servise gittik denedik iş bu ya hiç ses gelmedi 5 dakika boyunca.
Valla kafayı yicem araç daha 1500 km de şimdiden soğumaya başladım...
forumda bi arkadaş çözümü anlatmış ama 0 aracı söküp fitil falan yerleştirmek bana biraz zor geldi... Dünyanın parasını veriyorsun Opel e onlar bu sesleri duymuyorlar mı!!!
Allah sonumuzu hayrede ...
Yorum