Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insıgnıa İçin Hangi Lastik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insıgnıa İçin Hangi Lastik

ben de bittiğinde ya michelin ya da continental alırım düşüncesindeyim zaten, peki lassa nasıl? çok büyük atak yaptığını söylüyorlar...

Yorum

Lassa kullandim fakat yorum yapabilicek kadar degil. Zaten yeni yeni kendilerini iyilestirdilerse hic bir fikrim yok. Lastik alirsam 90% michelin alacagim. Primacy den olur tercihim.

Yorum

bende öyle düşünüyorum, michelin kral olur, önceki aracımda vardı 17 jantlı insigniada araç konfor abidesiydi ya, hatta düşünmüyor değilim, 17'lere tekrar dönsem mi diye

Yorum

Orijinal potenza lastiklerimi 52000 km kullandım. Tek şikayetim sert bir lastik olması idi. Şu anda michelin pilot super sport aldım 5.000 km kullandım. Potenzadan sonra gerek süspansiyon ve gerekse lastik sesi anlamında çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ancak bu lastiklerin 50000 yapması zor gibi.

Yorum

ben continantel kullaniyorum 1500km oldu alalı bristondan sonra bunları takınca yol sesi olayı kesildi diyebilirim
            2015 leon fr

Yorum

michelin pilot super sport almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum aracın hızlanışı bile değişti artık gaza sonuna kadar bassam bile patinaj çekmıyor gerçekten iyi lastikmiş potenzaları ilk aldığımda gaza sonuna kadar bastığımda araç patinaj çekiyordu kesinlikle verdiğiniz parayı hakediyor michelin

Yorum

Gecen gun Hasan kardesimle beraberdik oda sahit 3. Viteste bile sariyor gaza yukleniyorum TC isigi yaniyor.. 2. Viteste zaten az biraz bile yuklensem ohoo sarma basliyor benim lastiklerimde potenza bundan olabilirmi resmen hani begenmemislikten degil ama LPG li sahin bile gecti beni LPG ve 70-80 bg lik arac kalkista ben 3. Viteste kendini bulana kadar gecti beni o kadar ki sariyor bu sorun lastik degistiginde cozulur mu acaba..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet çınar
                  Gecen gun Hasan kardesimle beraberdik oda sahit 3. Viteste bile sariyor gaza yukleniyorum TC isigi yaniyor.. 2. Viteste zaten az biraz bile yuklensem ohoo sarma basliyor benim lastiklerimde potenza bundan olabilirmi resmen hani begenmemislikten degil ama LPG li sahin bile gecti beni LPG ve 70-80 bg lik arac kalkista ben 3. Viteste kendini bulana kadar gecti beni o kadar ki sariyor bu sorun lastik degistiginde cozulur mu acaba..
                  potenza lastiklerde yaşadığım sorunlardan biriydi bu anlattığın bahsettiğim michelin pilot super sport lastikleri alırsan sorunun çözülecektir bende öyle oldu yani dediğin kadar büyük sorun yaşamıyordum ama lastiği ilk aldığımda bile gaza dokunduğumda araç patinaj çekiyordu

Yorum

bende de Continental Sport Contact 3 var 245/45/18. lastikten gayet memnunum. aracı 0 alırken inşallah continantel gelir dedim. performansının dışında lastiğin desenine bitiyorum...
                    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Şu anda sattığım vectramda Lassa impetus sport kullanıyorum 215/55 16 jant ucuz olduğu için tercih etmiştim yaklaşık 15.000 km kullandım o yüzden yorum yapmakda bir sakınca görmedim...

Lassanın impetus kullanmaya başladıktan sonra araba daha kolay patinaj yapmaya başladı..
                      Kuru zeminlerde yola tutunmada bir sıkıntı görmedim ...
                      Islak zeminde ise inanılmaz kötü buldum yolda bile zor duruyor...

Oyüzden lassanın ımpetus sport serisinden uzak durun bence..
                      2015 2.0 sorento

Yorum

19" jantlarla Goodyear kullanıyorum. 20.000 km'den fazla yol yaptı lastikler ama hala memnunum. Yine de Michelin lastiklerin kesinlikle daha yumuşak olduğuna ben de katılıyorum.

Yorum

Guvenlik,performans,konfor acisindan 1 michelin 2 continental derim.zaten birçok opel servisinde bu ikisi satiliyor
                          2010 1.6 T edition elegance

Yorum

İşleniyor...
                          X