Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sürüş anında kapının açılabilmesi sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sürüş anında kapının açılabilmesi sorunu

Merhaba,

Sürüş anında kapılar otomatik kitleniyor; fakat 2 kez içten açılmaya çalışıldığında kapılar açılabiliyor, arka taraftaki çocuk kilitlerini kullanmadan bunu önlemenin bir yolu var mıdır ?

Teşekkürler.

Insignia 1.6 180Hp DVD800+19" Jant+Park

Ynt: Sürüş anında kapının açılabilmesi sorunu

otomatik kilit yerine konsoldaki kilit tuşuna basarak sürekli kilit sağlanabilir belki
    InsigniaTEAM

Yorum

Maalesef, konsoldaki kilide basınca da aynı sonuç oluyor...

Yorum

Sorunuz işin temasına aykırı ;

Düşünün kilit sistemi siz içeriden kitlediğiniz zaman dışarıdan açılmalara karşı bir önlemdir evet içeriden 2 kere çektiğinizde açılıyor birde bunun kötü senaryosu var Allah göstermesin bir kaza oldu ve çıkmak istiyorsunuz ne olacak ? sonuç malum içeride kalacaksınız eğer çocuk için yapıyorsanız ve sizin kontrolünüzde çocuk kilidini açın ne zamana kadar çocuk sizi anlayana kadar taki çocuğunuz sizi anlamaya başladığında ise iptal edin.

Keyifli Sürüşler.

Not: Güvenlik için Kaza Anında bütün kapıların klitleri Açılır elektronik kontrollüler (Çocuk kilidi eğer Manuel açılıp kapanıyorsa Açılmaz)

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Configrasyon ayarlarından kapatabılırsınız otomatık kapı kılıtlemeyı
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Şu ayar da bir bende yok sanırım..Otomatik Kapı Kilitleme istiyorum..Duy beni Odak...yazılım mı nedir olayı yahu ?
            1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Montoya

Şu ayar da bir bende yok sanırım..Otomatik Kapı Kilitleme istiyorum..Duy beni Odak...yazılım mı nedir olayı yahu ?
              +1

Yorum

otomatik kapı kilitleme yazılımla yüklenemiyor maalesef, benim araca denediler ama sonuç olumsuz oldu...

Yorum

kapı kilidi içerde kitli kalmak için değil dışarıdan içeri kimse giremesin diye yapılmıştır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Montoya

Bende var Odak yükledi sonra oldu
                    ..

İyi telkin yaptılar yüklme gerçekleşti böylece Bir parmak işaretimle otomatik kapanıyor
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

İşleniyor...
                    X