Duyuru

Collapse
No announcement yet.

motorun boğulması...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: motorun boğulması...

zapuk dolu sitede
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
      İnternete Filtre geliyo bizim sitenin kapanmasından korkuyorum haha
      bakarsın bizde boğulur gaz yemeyiz sonra Burak abi gelir bizede (siteye) boru takar
      InsigniaTEAM

Yorum

Baskı, balata derken motor parçalanacak. Akşam akşam günün bütün yorgunluğu gitti vallahi ihihi ihihi muhaha

Fatih bey, dediğiniz gibi, üyeler rahatladı bir de araba rahatlasa iyi olacak. Onur kardeşimin dediği gibi Filtre olayı çıkarsa aşağıdaki olay ile karşı karşıya kalmayalım ihihi haha

(Resmin telif hakkı Ryoichi (Kaan) kardeşimindir)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          Orjinal yazı sahibi: opelmania
          İnternete Filtre geliyo bizim sitenin kapanmasından korkuyorum haha
          bakarsın bizde boğulur gaz yemeyiz sonra Burak abi gelir bizede (siteye) boru takar
          Çağrııııı haha haha haha muhaha

Yorum

arkadaş ne boruymuş beeeeeee haha
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

ben geldim akşam gittikten sonra ortalık şenlenmiş yine dün akşam eve dönüş yolunda yolun müsait olduğu yerlerde 170 km hızlara kadar tam devirli kullandım, vitesleri limitlerine kadar yüklendim, hiç bir sorun kalmadı, kalkması, uzaması oldukça iyileşti, bütün sorun filtredenmiş, evet artık araba rahatladı bizlerde rahatlayabiliriz, hepinize teşekkürler konuyu renklendirdiğiniz ve cevaplarınız için

Yorum

İşleniyor...
              X