Arkadaşlar aracı en son 15.000 bakımına götürdüm bütün bakımları yapıldı yağı da değiştirildi bidaha servis zamanı için 30.000km dendi. Suanda araç 23.000de fakat yağ seviyesi %15 görünüyor bilgisayarda, birde frenleri balataları değişmeli gibi geliyor birkeresinde esp ve servis ışığı yandı sonra sözdü sizin servis durumunuz nedir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
servis bakımı yağ değişimi
Collapse
X
-
Ynt: servis bakımı yağ değişimi
Merhaba
Ben de servise gittim 14 000 KM de.
Ve yağ seviyesini hiç kontrol etmedim. Ondan sonra.
Disklerde çizik varsa bununla ilgili Facomx konu açmıştı. Oradan fren ve diskler ile iligili gelişmeleri takip edebilir sin.
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
-
Ordaki yağ göstergesi zamana karşı azalan matematiksel bir ölçüm her yağ değişiminde bu sayaç sıfırlanıyor en son servis zamanına göre sizde bunu kontrol edebilirsiniz.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Aracım 8700 km de yağ seviyesi %1 Yağ değişimi için uyarı verdi, En kısa zamanda yağ değişimi yapın diyor.
Benim bildiğim yağ değişimi zamanı 15000 km yada bir yıl sonra yapılır. aracı 15 mayısta almıştım. Şimdi ben 15 mayısı bekliyeyim mi yoksa kısa zamanda servise gideyim mi? Henüz bir yıl olmasına 37 gün var.OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
34 GK 1225
Yorum
-
Ercüment hocam %1 gelmesi yağın fiziksel olarak bitmesi değil zaman olarak bitmiş ister Mayısı bekle ister boş bir vaktinde git kolay gelsin.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Aracın yağ Ömrü sizin showroom dan çıkarttığınız süre ile alakalı değil Opel Almanya fabrikasında üretilip Yağ sayacı sıfırlandıktan itibaren başlayan bir süreçtir bu nedenle yağ ömrünüzün sizden önce evveliyetı olması ile bereber gün sayacı ilede yağın ömrünün azaldığını gösterebilir standart hava koşullarında yağ ömrü minimum 12-15 bin arasındadır tabi harici bir modifikasyon veya turbo işlemi görmediyse,
Serviste kesinlikle bir sıkıntı çıkartamazla r böyle bir haklarıda yok Garanti kapsamı yağ ömrünü içermiyor ve ücrete tabi bir işlem olduğundan ötürü...
Yorum
Yorum