Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç İçi Multimedia Cihazı Yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç İçi Multimedia Cihazı Yardım

Arkadaşlar aracımda kullandığım cd500 interface e takılı olan İomega media player ı kullanmak için torpidoyu açıp kapamaktan bıktım.
    Bunun üzerine cihazın IR sensörünü kablo ile dışları aldırayım dedim ama tanıdık bir elektronikçi beceremedi.
    Sensör kablo ile dışarı alınıca çalışmıyor board üzerindeki yerine takılınca çalışıyor.
    Daha önceden bu işlemi yaptıran varmı ?

Ynt: Araç İçi Multimedia Cihazı Yardım

Ben kumanda gözünü kablo yardımıyla yukarı çıkarttım şuanda kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok..Hatta kabloyudu soketli yaptım cihazı yanıma alıp evde bile kullanıyorum..

Yorum

Nerede yaptırdınız ?

Yorum

Elektronikçi bir arkadaşım var sefaköyde o yaptı ve öyle zor bir işte değil 15 dk. falan sürdü..

Yorum

Aklımda anadolu yakasında bir yer daha var orayada göstereyim olmadı Sefaköy e giderim artık yeterki torpidoyu açmayayım
          Sefaköyde tam nerede yeri ben sadece E5 ten sefaköy e girişi biliyorum..Gerçi Basın ekspres yolundanda çıkıyor sanırım sefaköy e..

Yorum

Bence heryerde yaptırabileceğiniz kadar kolay bişey illaki birini bulursunuz. Sefaköyün içinde bu arkadaş.

Yorum

İşleniyor...
            X