Duyuru

Collapse
No announcement yet.

225/55/R17 katalog basınç değeri...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 225/55/R17 katalog basınç değeri...

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
    Ömer aynı şey benim eniştemin araçta da oluyor kronik bir sorun olabilir.2005 407 2.0HDI Sport var her binişimde sağ ön tekeri gösteriyor çivi var diye ama yok birşey.Garip bir durum.
    aynen kardeşim valla araç garip yaa

Yorum

konfor için 32/32
      ekonomi için 38/38
      yüklü iken 38/40

Yorum

Ben normalde 34 34 performans icin 32 32 uzun yol + yuk 34 36 yapmaya karar verdim.....
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
          Ben normalde 34 34 performans icin 32 32 uzun yol + yuk 34 36 yapmaya karar verdim.....

performans için yüksek değerler basman lazım, sürtünme na kadar azsa performans o kadar artar, sürtünmeyi azaltmak için yüksek hava basman lazım, konfor için 32... performans için 38 yada 40...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            Orjinal yazı sahibi: smg05

performans için yüksek değerler basman lazım, sürtünme na kadar azsa performans o kadar artar, sürtünmeyi azaltmak için yüksek hava basman lazım, konfor için 32... performans için 38 yada 40...
            sonra ustad ilk virajda karsi serit.... Yol tutusta onmli...ihihi
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

benım jantlar 18'.. ilk zamanlar fabrika çıkışı 32-32 kullanıyordum,araba sankı önden darbelı gibi gidiyordu.çukurlarda sola çekıyor,e-5 te falan yol bombelıyse kendını kaptırıyor yolu takıp edıyordu.kalkışlarda da inanılmaz hantaldı.1-2 hafta sonra 40-40 yaptım kendisine geldi.şimdi ok gibi fırlıyor,ceylan gibi sekiyor çok memnunum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SaMiL_N
                benım jantlar 18'.. ilk zamanlar fabrika çıkışı 32-32 kullanıyordum,araba sankı önden darbelı gibi gidiyordu.çukurlarda sola çekıyor,e-5 te falan yol bombelıyse kendını kaptırıyor yolu takıp edıyordu.kalkışlarda da inanılmaz hantaldı.1-2 hafta sonra 40-40 yaptım kendisine geldi.şimdi ok gibi fırlıyor,ceylan gibi sekiyor çok memnunum..

evet 40 hava bastığınızda bu şekilde olması doğrudur ama konfor olarak biraz ödün vermeniz gerekir, çukurlarda, kasislerde sıkıntı olabilir....

Yorum

Ne kadar sürede kontrol etmeliyiz peki lastiklerin basıncını biliyordum unuttum ?
                  2016 w205 AMG

Yorum

Valla ben her aracın yanına gelişimde gözümle kontrol ediyorum malum burası Türkiye her an herşey olabiliyor.Onun dışında ancak uzun yola çıkacaksam kontrol ederim.
                    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

her hafta kontrol etmek gerekır dıye düşünüyorum.benımkıler her hafta 2-3 bar 37-38 e dusuyor fix,ctesıden ctesıye pit e giriyorum.. srk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                        Orjinal yazı sahibi: SaMiL_N
                        evet 40 hava bastığınızda bu şekilde olması doğrudur ama konfor olarak biraz ödün vermeniz gerekir, çukurlarda, kasislerde sıkıntı olabilir....
                        yok abi walla sıkıntı kasiste falan,rahat ettim yani..düşük basınçta birde dıp gaz yapınca kafa sallardı sola-sağa ondanda kurtuldum..

Yorum

İşleniyor...
                        X