Duyuru

Collapse
No announcement yet.

parking heater

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: parking heater

Orjinal yazı sahibi: Insignia
    Telefonlu olan modeli de varmış.Uzaktan arayıp açılabiliyor.
    Yakıt tankından bir hortum çekiliyormuş cihaza ve cihazdan kalorifer tesisatına paralel yapılıyormuş.Montajını bilen birisinin yapması gerek yoksa rezil edip bırakabilir.
    Bu başka bir sistem o zaman, tamamen araç içini ısıtmaya odaklanmış. Benim bahsettiğim biraz daha farklı bir sistem.

Yakıt tankından hortum çekildiğine göre bu ürün yüksek ihtimalle benzinli modeller içindir. Dizellere uygun olan versiyonu da var mı acaba, pek sanmıyorum ama...
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Uzaktan arabayı çalıştırmayı araştırsak daha mantıklı hatta zaten konusu vardı biri sipariş verip deneyecekti ne oldu acaba? alala

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
        Uzaktan arabayı çalıştırmayı araştırsak daha mantıklı hatta zaten konusu vardı biri sipariş verip deneyecekti ne oldu acaba? alala
        Eski aracım (hyundai 2001 accent) cyclone marka alarm ve uzaktan çalıştırma modülü alıp montaj yaptırmıştım.
        Yılın 4 mevsiminde kullanıyordum. Özellikle şu aylarda büyük işe yarıyordu.
        Apartmanda 6. kattan pencereyi dahi açmadan aracı çalıştırıyordum, asansöre binip araca bininceye kadar geçen sürede motor epey ısınmış oluyordu.
        50m. kadar sonra lpg ye geçiyordu sıralı sistem olduğu için ve o sırada kaloriferi açtığımda ısıtmaya başlıyordu.
        Çok iddia kazanmışlığım da vardır bu şekil.
        Ancak insignia araçlarımızda dışardan alarm takma olayı olmadığı için bu tarz modüller uygulanamıyor diye okumuştum.
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
        X