Duyuru

Collapse
No announcement yet.

parking heater

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: parking heater

1310£ blink
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Bu sadece bir aksesuar değil, Corsa'sından tut Insignia'sına kadar bütün modeller için fabrikasyon olarak alınabilen bir opsiyon aslında. Ama her zamanki gibi Türk tüketicisinin layık görülmediği donanımlardan biri.

Yorum

onedemek yaa vebasso gibi bişeymi hani saatini ayarlayıp o saate geldiğinde calışıyormu araba
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

kumanda ile evden 15dk önce açarsın. Sonra arabaya bindiğinde sıcacık. Astra H için ana üretici webasto. Ben aradım sordum. Opel ambargo koymuş heralde sadece parça numarasını veriyorlar. Opel servislerinden temin edilebiliyormuş.
          2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
          2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
            Bu sadece bir aksesuar değil, Corsa'sından tut Insignia'sına kadar bütün modeller için fabrikasyon olarak alınabilen bir opsiyon aslında. Ama her zamanki gibi Türk tüketicisinin layık görülmediği donanımlardan biri.
            bide utanmadan Türkçe kılavuza da yazmışlar bu donanımı, Vectra C'ninkinde görmüştüm bak böyle bişey var ama size yasak der gibi kılavuzda görüyorum ama araç menüsünde yok
            InsigniaTEAM

Yorum

Konuyu hortlatıyorum çünkü yeni konu açmak istemedim.
              My Opel'den kendi hesabımdan girince Eberspacher'in Park Isıtıcısı'nın 447.81 TL ye satıldığını görüyorum.
              Açıklamasında:
              "Daha fazla konfor. Daha az buz kazıma. Opel park ısıtıcısı ile içine bindiğinizde aracın tam istediğiniz sıcaklıkta olmasını sağlayabilirsiniz. Buzu çözülmüş pencerelerin ve arabaya girdiğiniz andan itibaren sımsıcak ortamın keyfini çıkartın.

Zamanlayıcı

Değiştirilmiş tasarımlı zamanlayıcı, her gün üç ayrı başlatma zamanı ile kolay çalıştırılabilir, 60 dakikaya kadar ısıtma süresi seçilebilir.
              Aracın ön konsoluna takılabilir, ekran sarı renkte aydınlatmalıdır
              Kalan çalışma süresi ya da saati gösterilir

Katalog No 17 35 006
              Parça No 93160577"

şeklinde bilgiler mevcut.

Parası yaşatacağı konfora göre ve ilk çıktığı zamanlardaki fiyatına göre bence gayet uygun.
              Cihazla ilgili bilgisi olan var mı? Cihazı yetkili serviste değil de özel serviste taktırabilir miyiz sizce?

@Murat
              2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

@Murat

Yorum

Akaryakıtla Hava Isıtan Cihaz. Daha Önce Bağlamış Servis Bulmak Gerekir de, Daha Çok İskandinav ve Kuzey Avrupa Bölgesi Araçları İçin İş Görüyor Diye Biliyorum. Bizde de Doğuda ve Kuzey Doğuda Kullanımı Mantıklı Olur.

Yorum

Rusya'da en basit araçlarda bile var, mecburen. Dışarıda kalan araçların yakıt depolarının, silecek sularının, motor soğutma sıvısının, vs. donmasını engelliyor. Hatta bazı modellerde saat başı çalışıp gerekli işlemleri yapıp kapanıyor. Belki yeni modellerinde belli bir sıcaklığa düşünce devreye gireni de çıkmıştır bilmiyorum. Eski bir teknoloji ve çoğu ülkede konfor için değil hayati bir ihtiyacı karşılamak için kullanılıyor. Bazı ilave donanımları da var daha gelişmişlerin, tüm sıvıları ısıtma gibi...

Ülkemizde doğu illerde işe yarayabilir ya da bizim gibi kişiler için konfor aracı olabilir.
                    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Bu sistem aracın içini sıcak tutmak için ayar yapılan saatte aküden mi güç alarak çalışıyor acaba?

Valla ben ciddi ciddi düşünüyorum da aklımda montajını bilen birilerini bulma düşüncesi geldiğinde vazgeçiyorum. dknow
                      Amacım tabii ki konfor, sadece sabah işe gitmeden 15-20dk. önce çalışıp aracı ısıtması yeterli.
                      Bizim araçlarımıza da yakışır.
                      @Murat

Yorum

Günlük kullansaydım insignia'yı kesin yaptırırdım bunu
                        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
                          Bu sistem aracın içini sıcak tutmak için ayar yapılan saatte aküden mi güç alarak çalışıyor acaba?

Valla ben ciddi ciddi düşünüyorum da aklımda montajını bilen birilerini bulma düşüncesi geldiğinde vazgeçiyorum. dknow
                          Amacım tabii ki konfor, sadece sabah işe gitmeden 15-20dk. önce çalışıp aracı ısıtması yeterli.
                          Bizim araçlarımıza da yakışır.
                          Bunu bilmiyorum ama Rusya'dakiler motoru çalıştırıyor.
                          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Telefonlu olan modeli de varmış.Uzaktan arayıp açılabiliyor.
                            Yakıt tankından bir hortum çekiliyormuş cihaza ve cihazdan kalorifer tesisatına paralel yapılıyormuş.Montajını bilen birisinin yapması gerek yoksa rezil edip bırakabilir.
                            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                            2.0 CDTI
                            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                              Telefonlu olan modeli de varmış.Uzaktan arayıp açılabiliyor.
                              Yakıt tankından bir hortum çekiliyormuş cihaza ve cihazdan kalorifer tesisatına paralel yapılıyormuş.Montajını bilen birisinin yapması gerek yoksa rezil edip bırakabilir.
                              Montajla ilgili ilk bilgi sizden geldi.
                              Dediğiniz gibiyse gerçekten de işi iyi bilen ve daha önce yapmış birilerinin yapması gerekli..
                              @Murat

Yorum

İşleniyor...
                              X