Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Turbo kararsızlığı ile ilgili yazılım güncellemesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Turbo kararsızlığı ile ilgili yazılım güncellemesi

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    serviste ne kadar güncelleme varsa hepsinden yaptırdım, bakalım sonuç nolcak, izlenimlerimi paylaşıcam....
    Hepsinden yaptırdınmı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

fatih abi bu titreme benmim arabada baya belirgin ve odakta baktılar güncellemeler yeni dediler.. sanırım bi ataköy yolu göründü bize...
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        fatih abi bu titreme benmim arabada baya belirgin ve odakta baktılar güncellemeler yeni dediler.. sanırım bi ataköy yolu göründü bize...
        Yarın gel cumadan sonra baktıralım

Yorum

tamam memnuniyetle
          F30 Sport+

Yorum

tamam memnuniyetle

burak beye sölicem 2 dak.sattın odağı

Yorum

tamam memnuniyetle

Gel Seninkinide yaptıralım haha

Yorum

ben güncellemeyi yaptırdım, şuana kadar olumsuz bir durum yok.. sanırım oldu
                *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  tamam memnuniyetle

Gel Seninkinide yaptıralım haha

fatih abi kandıramazsın beni ben tek bi servisin kapısından girerim

Yorum

ya arkadaşlar ben bu güncelleme için antalya antotoya gittim adamlar hiç bir güncelleme bulunmadığını söylediler.en son 2010 un 10. ayında bakıma girmişti araç.ozamandan beri başka güncelleme olmadımı acaba yoksa benimi kandırdılar.
                    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Evet bende de guncelleme etkisi tamamdir
                      Evet biraz panik yaptim
                      Tamam hepimiz kuruntuluyuz
                      İzmir turnesine sali sabahi ciktim ortalama 140 km/h ile 9.8 lt yaktim
                      Arada Passat 1.4 TSİ lara (ne kadar cok var) gereken dersler verildi
                      Canavarin karakteri degisti ben de yeni uyum sagliyorum
                      Valla saglam saglam gazi doldurdugumuzda oldukca etkili sonuclar almaya basladim
                      Eskiden patlamali atlamali gidisinde bu kadar pedal to the metal yapmiyordum
                      Bu duygu ile saglam bir top speed ulastim
                      Donuste ise Akhisar sonrasi Ceren'den yakiti aldim
                      Degerleri sifirladim ortalamalar asagida

Hemen bunun akabinde benim canavarin ikizi yola indi
                      İcinde 4 kisi saglam saglam uzuyor
                      Ayrima 5 km var
                      ben de asildim ve yakaladim ve de agirlik avantajindan sagladim
                      Gosyergeyi cekemedim ama yokis yukari hic bu kadarini gormemistim

Oh beeeee rahatladim
                      Guncellemeyi herkese tavsiye ederim
                      Umarim bir problem olmaz

Yorum

Arkadaşlar haftaya 2.yıl bakımına girecek.İskitler opisi düşünüyorum.Bu turbo güncellemesini orada yaptıran var mı? Aynalarda da güncelleme gerek ve hillholder her zaman çalışmıyor gibi.Bir de rölantide sanki metal sürtmesi gibi zayıf bir ses duyuyorum umarım ciddi bir şey değildir.
                        2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

ben aracımın motor güncellemesini en son arabayı aldıktan (Nisan 2010) yaklaşık 4-5 ay sonra yaptırmıştım odur budur güncelleme yapılmadı ve ne zaman forumda güncelleme ile ilgili bir haber aldığımda servise soruyordum geldi mi güncelleme diye, ama ne navigasyon ne motor güncellemesi gelmedi buradaki servise. ya da uğraşmak istemiyorlar bilmiyorum ama ne zaman sorsam yok diyorlar hatta bir iki defa aracı biilgisayara bağladılar o da ısrarım sonucu yoksa yine yok diyip geçiştiriyorlardı. ama daha hiçbirşey yapmadan etmeden sizin yazılım güncel diyip çıkartıyorlardı cihazı

bu yeni güncellemeyi yaptırmak için illa kalkıp yüzlerce kilometre yapıp oralara mı gelmek gerekiyor ? yani bir ilde bir bayi ve bir servis olunca buraya araçlara yüklenmesi için o yazılımı göndermiyorlar mı anlamış değilim. 2 senedir bir güncelleme yapıldı sadece odur budur ne zaman gitsem yazılım gelmedi diyorlar.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                            Darisi basima ama turbo kararsizligi yine kendini gostermeye basladi
                            Az daha asilip kafasini iyice karistiracagim ki eski haline gelsin
                            Saka bir yana 6. Viteste 200 gordugum yerlerde
                            4. Viteste yirta yirta 190 oluyor
                            İyice huylanmaya basladim
                            Bujilerde mi problem var
                            3 silindir mi gidiyorum ?
                            Sevgili arkadaşım sen bu araç güncellemesini nerede yaptırdın. Ben neskar'a defalarca gittim aracınız için hiç bir güncelleme yok diyorlar. Ben aracı aldığım 2010 kasım ayından beri benim araca hiç bir güncelleme yapılmadı...
                            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                              Darisi basima ama turbo kararsizligi yine kendini gostermeye basladi
                              Az daha asilip kafasini iyice karistiracagim ki eski haline gelsin
                              Saka bir yana 6. Viteste 200 gordugum yerlerde
                              4. Viteste yirta yirta 190 oluyor
                              İyice huylanmaya basladim
                              Bujilerde mi problem var
                              3 silindir mi gidiyorum ?
                              Sevgili arkadaşım sen bu araç güncellemesini nerede yaptırdın. Ben neskar'a defalarca gittim aracınız için hiç bir güncelleme yok diyorlar. Ben aracı aldığım 2010 kasım ayından beri benim araca hiç bir güncelleme yapılmadı...
                              İstanbul Mar Oto'da Kadir'im
                              Buralardasındır inşallah bir buluşma yapmayı kafaya koydum

Yorum

Evet bende de guncelleme etkisi tamamdir
                                Evet biraz panik yaptim
                                Tamam hepimiz kuruntuluyuz
                                İzmir turnesine sali sabahi ciktim ortalama 140 km/h ile 9.8 lt yaktim
                                Arada Passat 1.4 TSİ lara (ne kadar cok var) gereken dersler verildi
                                Canavarin karakteri degisti ben de yeni uyum sagliyorum
                                Valla saglam saglam gazi doldurdugumuzda oldukca etkili sonuclar almaya basladim
                                Eskiden patlamali atlamali gidisinde bu kadar pedal to the metal yapmiyordum
                                Bu duygu ile saglam bir top speed ulastim
                                Donuste ise Akhisar sonrasi Ceren'den yakiti aldim
                                Degerleri sifirladim ortalamalar asagida

Hemen bunun akabinde benim canavarin ikizi yola indi
                                İcinde 4 kisi saglam saglam uzuyor
                                Ayrima 5 km var
                                ben de asildim ve yakaladim ve de agirlik avantajindan sagladim
                                Gosyergeyi cekemedim ama yokis yukari hic bu kadarini gormemistim

Oh beeeee rahatladim
                                Guncellemeyi herkese tavsiye ederim
                                Umarim bir problem olmaz

Hakancım yakında bizim araçlardan daha az yakmaya başlayacak senin canavar galiba
                                [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İşleniyor...
                                X