Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
insignialara en ufak bir zarar geldiğinde çok üzülüyorum. Geçmiş olsun, nazar değmesin arabalarımıza...
aynen madiyatın da degilim. ne bilim cocugum gibi cizilmesin diye süngerle yıkarım 3 saat temizlerim. yeri gelir cocuk gibi ilgilenirim ama iste allah beterinden saklasın
insignialara en ufak bir zarar geldiğinde çok üzülüyorum. Geçmiş olsun, nazar değmesin arabalarımıza...
aynen madiyatın da degilim. ne bilim cocugum gibi cizilmesin diye süngerle yıkarım 3 saat temizlerim. yeri gelir cocuk gibi ilgilenirim ama iste allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun Hüseyin abi,
sünger bildiğimiz süngerse fırçadan çok çiziyor, mf eldivenle yıka
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Geçmiş olsun Hüseyin abi,
sünger bildiğimiz süngerse fırçadan çok çiziyor, mf eldivenle yıka
Yorum