merhaba,aracım henuz 9400 km,ocak ayının ılk haftası aldım ve bugun yakında motor yagı değ dıye ıkaz verdı. Normal şartlarda perıyodık bakımı 1 sene veya 15000 km olmasına ragmen bu ıkazı vermerı cok ılgınc..yagı kntrol ettım eksı degıl,yalnız rengı pek hosuma gıtmedı bu tarz bır ıkaz alan oldumu aramızda..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yakında motor yağı değ. İkazı
Collapse
X
-
Ynt: yakında motor yağı değ. İkazı
viskoziteyi Ölçen bir sistem yok
Kural ya km yada zaman a göre çalışıyor hangisi erken biterse ona göre uyarı veriyor şamil hocam istersen kendinde sıfırlayabiliyorsun aracın üretim tarihinden sonra biraz beklemiş olabilir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
evet Fatih abi dedigin dogru..şuan servisteyim araba kasımda fabrıkadan cıktıgı icin 1 sene kullanılmıs sanıyor kendını.resetledıler ,enuden..abı keske erken yazsaydın,yada keske ben sabah bı kontrol etseydım burayı bosuna tepındık taa cekmekoylere kadar bu sekıl ıkaz alan olursa menuden yag omrunu resetlesın bosuna servıse gıtmesın.. Selamlar insignia team..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SaMiL_Nevet Fatih abi dedigin dogru..şuan servisteyim araba kasımda fabrıkadan cıktıgı icin 1 sene kullanılmıs sanıyor kendını.resetledıler ,enuden..abı keske erken yazsaydın,yada keske ben sabah bı kontrol etseydım burayı bosuna tepındık taa cekmekoylere kadar bu sekıl ıkaz alan olursa menuden yag omrunu resetlesın bosuna servıse gıtmesın.. Selamlar insignia team..
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
bu konular çok sık oluyor en iyisi yağı gözle kontrol etmek yağ çizgisi eksikliği gösterir ve yağın rengi de önemli bunlar normal ise orda hergün yazsa hikaye
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
-
Bizim araba 1 yil sonra yag uyarisi verdi ama km daha 8bin di ve servis 15 bin bakimida yapip 300 tl fatura cikardi ne yaptiniz niye bu kadr fatura cikti diye sordugumda ilk bakimida yaptik dediler aracin daha 15bine gelmedigini soledim ancak servis yetkilisi 15 bin km ya da bir yil bitiminde hangisi erken gelirse bakim yapildigini belirtti.. Simdi merak ettigim nokta su araba 15 bin km yol yapmamasina ragmen ama 1 yasinda oldugu icin bakim yapmak zorundamiyiz yapmasak arac bi sorun cikartirmi 15 binin dolmasini beklemeliyiz mi?2010 1.6 T edition elegance
Yorum
-
araç 15.000 km kullanılmamış olsa bile 1 yıl sonunda motor yağının ve filtrelerin değişmesi gerekli garantiyle sorun yaşayabilirsiniz. ayrıca 1 yıldan uzun süre kullanılan motor yağı yapısında yırtılma meydana gelir bu da motor içindeki parçalarda sürtünmeye neden olur bu nedenle bakımlar ihmale gelmemeli..
Yorum
Yorum