Bende bir sorayım yarın bu lastikleri benım burada varmış petlas bayisi bakalım kaça getirecek. 250 300 arası veririm buguün bir michelin sordum 650 tl dedi adam yahu.
ömür hocam bulamazsan alo de bana, kargoyla göndereyim...
Bende bir sorayım yarın bu lastikleri benım burada varmış petlas bayisi bakalım kaça getirecek. 250 300 arası veririm buguün bir michelin sordum 650 tl dedi adam yahu.
Eyvallah Hasan baba. babamın captivayada lazım olduğu için onuda devreye soktum bakalım o da araştırıyorda fakat bizim ebatlarda lastik yok pek. Aramalar bir sonuç vermezse sana geri döneceğim
Eyvallah Hasan baba. babamın captivayada lazım olduğu için onuda devreye soktum bakalım o da araştırıyorda fakat bizim ebatlarda lastik yok pek. Aramalar bir sonuç vermezse sana geri döneceğim
kış lastiğine 600 700 vermek pek mantıklı gelmiyor. Yaz lastiği olarak michelin pilot super sport aldım. Ama kış için ben de petlas düşünebilirim. Önemli olan kaygan zeminde güvenli yol tutması.
kış lastiğine 600 700 vermek pek mantıklı gelmiyor. Yaz lastiği olarak michelin pilot super sport aldım. Ama kış için ben de petlas düşünebilirim. Önemli olan kaygan zeminde güvenli yol tutması.
aynen yaz lastiği olarak bende michelin pss kullanıyorum, kış lastiği petlas başarılı 5 günlük kullandığım kadarıyla...
Hasancığım sen tam olarak nerede taktırdın? Sence işin ehli insanlar mı takarken incilitmesinler jantı filan?
Bu çok önemli bir durum ;
Özellikle Lastik çıkarma makinelerinin lasstikle jant arasına giren parçanın Plastik aksam olmasına dikkat edin aksi halde güzelim jantlarınız çizilir darbe alır Gökhanım sen tecrübelisin inciltmeyen yerler varsa söyle
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
lastikle jant arasına giren gaga kısmının plastik olmadığı cihazlar kalmadı gibi bişey fakat yine de gaga'lar da kalite kalite değişiyor çizme ihtimalleri var, rot ayarlarında da cihazın janta takılanı değil de lastiğe takılanın bulunduğu yerleri tercih etmek gerekiyor
Yorum